reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Amelka tez bardzo ladne imie :-) juz mam prawie wszystko dla malego, jeszcze tylko koldre i poduszke musze dokupic, ochraniacz na szczebelki do lozeczka no i chyba to wszystko, ale pewnie jeszcze mi sie cos przypomnmi :)

reklama
Anowi jakie skutki po cc odczuwa Twoja siostra? ja zawsze malo kawy pilam, z reszta taka kawe jak ja pije to chyba nikt na oczy nie widzial :) sypie pol lyzeczki kawy rozpuszczalnej polowa mleka i polowa wody, wiec bardziej to Inka niz kawa ale zawsze to cos :)

moj ex dzwonil wlasnie ze zaraz przyjdzie pogadac, nie wiem czego on chce :) dzisiaj NIBY wyjezdza do Holandii do pracy, ale ile w tym prawdy to nie wiem, jakos mu nie ufam :dry:

mloda boli ja ta blizna, nieraz puchnie. noi cieta dwa razy tak jak mowilam. ale to z wysilku. dziecko wazy 12kg jeszcze niechodzi wiec trzeba wniesc na trzecie pietro. w domu tez musi sie nabiegac bo przy dwojce jest co robic.
niechce nikogo straszyc ale przy pierwszej cesarce jak dziecko wyciagali to rozcielu mu glowe. moja siostra to uslyszala w panike wpadla. dali jej jeszcze cos. takze dziecko byla w stanie wziac po trzech dniach. normalnie szok. a porod sn fakt boli ale zazwyczaj juz po kilku godzinach jakos funkcjonujesz

moj ex w niemczech siedzi. ale sie nie odzywa.
a twoj ex pierwszy raz jedzie do pracy zagranicy czy juz pracowal. nie obraz sie ale jesli on bedzie tak samo bedzie jezdzil jak z lozeczkiem, to jeszcze troche poczekasz na jego wizyte :)

kazdy inaczej odczuwa porod ja juz nie wiem co myslec;D bedzie co bedzie narazie nie bede myslec o bolu i strachu bo sie tylko zle nastawie nie ja pierwsza nie ostatnia napewno damy rade;))
mloda daj znac co chcial ex;p moze chce ci pomoc finansowo :p

ten starszy ma 3,5roku. nic mu sie strasznego nie stalo ale siostra sie przestraszyla. urodzimy i zobaczysz bedziemy pisac posty ze tak panikowalysmy a w sumie nie bylo poco:)
moze ex mlodej co nie co przemyslal i faktycznie pomoze finansowo.

ja dopiero niedawno sniadanie zjadlam to Malutka dostala zastrzyk energii i kopie ile wlezie. a twoja tez tak mocno kopie czy juz jej miejsca brakuje?

no i nie dziwie jej sie wcale ze sie nastraszyla :(
mam nadzieje ze tak bedzie :)) moja mama 4 dzieciurodzila naturalnie i nie narzeka:)
moja tez kopie strasznie najgorszej jak mi na pecherz uciska albo po zebrach kopie to az boli ;D az boje sie myslec jak to bedzie w 8 i 9 miesiacu ;DD

reklama
Moja Malutka jeszcze za bardzo do zeber nie dostaje. choc czasem sie jej uda. ale za miesiac pewnie po zebrach tez bede dostawac :) to fakt jak kopnie po pecherzu to zaboli, albo nieraz kopie ze skora brzucha faluje super uczucie te ruchy dzieciaczka bedzie ich brakowac pozniej
moja mama tez 4urodzila naturalnie. tyle ze palila zawsze duzo fajek i wszyscy bylismy (pomimo porodu w terminie)bardzo mali.
a u mnie ulewa nawet dobrze bo czym oddychac bedzie

Do góry