reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Chyba chodzi Wam o butelkę Dr Brown ale ona nie jest wcale duzo tańsza od aventu. Z drugiej strony moja starsza córcia miała własnie taką butelkę Dr Brown i miała okropne kolki. Paulisia znowu miała avent i kolki niestety tez więc to nie zawsze się sprawdza.

reklama
anowi82,katerinka111 - aventowskie butle sa super. i bardzo trwale. Fifi bardzo je lubi. tylko do dziobkow od niekapka nie moze sie przekonac. ryczy jak bobr jak mu usliluje dziobkiem podac i musze na smoka wymieniac.
asuzana no ja mysle, ze zlewasz sie potem. bo ja nawet siedzac plyne :-). a dzis po spacerze to masakra. a Tobie sie nalezy taki oddech od dzieciaczkow :tak:

Starsza córcia miała kolki czasem całą dobę, Paulinka miała szczególnie po południu i wieczorkiem ale minęło magiczne 3 miesiące i kolek nie ma ... na szczęscie :-)

co do kolek to chyba najgorsza jest bezsilnosc. dziecko placze a ciezko go uspokoic. mojej siostry synek mial kolke. probowali po kolei wszystkiego (zmiana butelek noszenie sposoby na pozbycie sie kolki preparaty)wlasnie po tym magicznym 3mcu kolka mu minela.
mnie tez w czwartek czeka glukoza niewiem jak ja to wypije. slyszalam ze mozna dodac plasterek cytryny. ale czy tak naprawde jest. moja siostra duszkiem wypila by miec szybciutko z glowy i zwymiotowala. nastepnego dnia musiala znowu isc. :)

smak okropny ale trzeba powoli i wypic bo i tak nie ominie.fe fe fe :) na sama mysl mnie trzesie:)
no biedne te dzieciaczki co kolki maja ,mi jest ich szkoda naprawde ,to sie samemu chce plakac

anowi82 oj pamietam bardzo dobrze jakie cuda odczynialam by Fifek przestal cierpiec :no:
tutaj robia glukoze odrazu z sokiem z cytryny. ale to i tak ohyda. ja sie przeleklam jak zobaczylam ta ilosc jaka mam wypic. bo polozna mnie uprzedzila o odrobinie glukozy a dostsalam spory kubas :tak: ble ble. a potem musialam tam czekac 2h. siedzialam w takiej poczeklanie na kanapie. i dobrze, ze bylam sama bo bez sniadanka po takie dawce cukru to oparlam sie o brzeg tej kanapy i podsypialam :-)

reklama
hejka dziewczyny :)))
nie odzywalam sie dwa dni bo bylam u siostry ;p bolami si emam nie przejmowac wszytsko jest ok:))))) mala strasznie kopie :D a napolu taki gorac w dzien ze szok nie da sie wytrzymacc.. dopiero do domku wrocilam i moge odpoczac wkoncu bo dwa dni z dwojka glosnychhh dzieciakow to troszke meczace:-)
hm czyzby bezsenna w szpitalu byla??

Do góry