reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

KRROPELKA, dalej się "uwijają", jak chce ich opier... za ociąganie, to mi mówią, że przykręcą wieszaki i złożą regał kuchenny... to odpuszczam ;)) i jestem miła.

Z lekarzami wiadomo, każdy ma swoją teorie. Dzisiaj mi mama opowiadała, że ja byłam ułożona pośladkowo i jakaś mądra lekarz mówi do mojej mamy, że nie chce jej martwić, ale jej się wydaje, że dziecko ma dwie głowy! ;) Moja mama mówiła, że prawie zeszła na zawał, na szczęście położne w szpitalu miały inną teorie na ten temat i dzisiaj mam jedną głowę ;)))

Za 6 dni rodzę, oczywiście się boję i myślę, że zejdę z bólu ;)) Wyobrażam sobie wszystko co najgorsze :)

Revenalka gratki! :)))

P.

reklama
panegiryka dasz rade najwyzej powyzywasz na porodówce:) mnie nie dlugo czeka wymiana okien to pewnie tez bede jeczec zeby szybko robili :)
ja to bym chetnie sie z toba zamienila i poszl a juz rodzic

witam ankaaa ja tez chudłam. mi dopiero 3kgprzybylo. moze lekarz gdzies sie pomylil (zle tp wyliczyl)bedzie dobrze.
katerinka ja tez od zwolnienia do zwolnienia. ostatnio slodycze bym tylko jadla a najbardziej kinder bueno white :) dobrze ze waze niewiele to sobe pozwalam :)
bezssenna jakby nawet urodzila to juz nic by sie nie stalo. najwazniejsze ze dotrwala i pozdawala egz tak jak chciala. Kubus posluchal mamusi a teraz moze bezssenna zdaje kolejny egz na porodowce?
samasamotnej jeszcze troche zostalo oby u niej w porzadku bylo.

oni waza w butach niby cos odejmuja to z ta wga tez nie wiadomo.najlepiej jak sie przybiera wiadomo ale taki urok chyba nasz ,
oj a ja na slodkie nie bardzo moze nie istniec:)
acha kolezanka mi dzisiaj polecila butelke dr jakiegos ,nazwy nie pamietam dalej ma taka rurke pzrez srodek i jest pzreciwkolkowa,ne necie mozna zamowic

Jestem już i ja :-) nie wiem na jak długo bo moja Paulisia zasnęła mi dzisiaj o 17.00 i śpi już na noc ... ciekawe o której rano będzie pobudka ;-)
Revenalka gratuluję ząbeczka córci ... uwielbiam taki źąb w szczerbatej buźce uśmiechnietego maluszka ... boski widok :-)
Panegiryka Ty sobie jaj nie rób i nie wymyslaj jakiś scenariuszy porodowych. Masz tam isć i urodzić swoje dzieciątko najlepiej jak najszybciej :-D i oczywiście jak najbardziej bezboleśnie :-)
KRROPELKA tyle czasu wolnego ... gdybyś nie była już kobitką to bym powiedziala że ocipiejesz z nudów :-D:-D:-D i tak będziesz siedzieć z nami na forum zobaczysz :-)
a bezsenna i reszta mamuś to mam nadzieję ma jakieś kontakty z kimkolwiek tutaj zeby przynajmniej daly znać jak się zaczną sypać :-)

asuzana, o to Ty żyjesz ;)) masz szczęście! W ogóle to "wykrakałaś" i też mnie czeka sprawa w sądzie. Ich ugoda była, pt. Dajemy minimum, a Ty skacz do góry ze szczęścia. Masz robić co Ci każemy, inaczej "nie jestem pewna czy to dziecko mojego syneczka" ;)))

Musze trochę histeryzować, przecież do tej pory byłam bardzo grzeczna, dzielna, itp.

bezsenna nie rodzi, przynajmniej nic o tym nie wiem, a jak zacznie to pół Polski będzie o tym wiedziało ;))

asuzana, o to Ty żyjesz ;)) masz szczęście! W ogóle to "wykrakałaś" i też mnie czeka sprawa w sądzie. Ich ugoda była, pt. Dajemy minimum, a Ty skacz do góry ze szczęścia. Masz robić co Ci każemy, inaczej "nie jestem pewna czy to dziecko mojego syneczka" ;)))

Musze trochę histeryzować, przecież do tej pory byłam bardzo grzeczna, dzielna, itp.

bezsenna nie rodzi, przynajmniej nic o tym nie wiem, a jak zacznie to pół Polski będzie o tym wiedziało ;))

Żyje żyje i całkiem dobrze się mam :-) no może moja dusza bo ciało oj boli boli :-D a co do sprawy to często tak jest że proponują gówniane pieniądze i jeszcze chcą żeby im pięty całować. Będę na sprawie trzymac kciuki. A jakie według nich jest teraz minimum jesli mogłabym spytać?

reklama
katerinka111 tez mam takie klucia od dolu, nieraz jak mnie zlapie to az usiasc musze. ale tak od niedawna. ostatnio nie pytalam sie o to lekarza. patrzylam w necie. ale juz niechce tego czytac. a Ciebie od kiedy to lapie. pytalas sie lekarza o to?

Do góry