reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

dziękuję,moje ukochane łobuziaki:)
na zdjecich mój mąż,ale także bylam samotną mamą:) niestety i stety bo życie uklada rożne scenariusze:)
to gratulacje ze udalo ci siezycie ulozyc i masz wspanialego partnera:)
samasamotna moj maly tez jest posladkowo ulozony i lekazr stwierdzil ze jak sie tak wierci to nie bede wiedziala kiedy jka bedzie pieknie ulozony.
ja pytalam lekarza czy przez te nerwy moze sie cos stac albo cos bo dziecko moze sie pepowin asie owinac a on mi na to ze na pewno bede czula jak sie bedzie cos groznego dla nas

reklama
samasamotna a wiesz ile twoje malenstwo ma.moj kubus jak bylam w 21 to mial300g i ja zaraz spanikowalam ze malutki czy cos a lekarz co sie pani denerwuje jest maly brzuszek malenstwo jest zdrowe a widocznie takie uroki ciazy.chociaz nie jestem przekonana czy to nie przez te nerwy
teraz mamy 22 tydzien

wiesz jak ja bylam tydzien temu na wizycie to w skonczonym 26 tygodniu moja mala wazyla ponad 800 g i tez myslalam ze mala spytalam sie doktorki ale powiedziala ze szczuple dziewczyny jak ja rodza mniejsze dzieci i tez ze brzuszek maly i nie ma sie cos martwic. ale waga malutkiej jest w normie. w dolnej granicy . ciekawe ile urosnie przez te 3 tygodnie;]
a ty w kto tyg jestes??

aa to jeszcze masz czas zeby sie odwrocil:)
ja mialam ryzyko poronienia wiec u mnie jest wszytko mozliwe,ja mam nadzieje ze szczeslwie doczekamy i wszytko sie ulozy dobrze.ale wiesz tyle sie teraz rodzi wczescniakow.moja nie doszla szwagierka zdenerwowala sie tak ze urodzila w siodmym miesiacu.ja robie co moge zeby oszczedzic sobie nerwow ale nie raz to nie zalezne chyba od nas

dokladnie ale duzo odpoczywaj;] a jak szyjka ?? nie skraca sie?
masz racje teraz strasznie wczesniakow duzo sie rodzi . ale co ma byc to bedzie jak najmniej nerwow jak najwiecej odpoczynku i bedzie dobrze:))

No właśnie dzisiaj dzień tatusia. W żłobku z tej okazji robili biedronki na liściu... i Adaś do mnie mówi a wiesz ,że dzisiaj jest dzień tatusia? I jak to usłyszałam to tak mi się kurde przykro zrobiło i pomyślalam ,ze panie w żłobku pewnie im powiedzialy ,ze potem dadzą te swoje biedroneczki tatusiom a tu bach Adaś nie ma komu dać, nie ma tatusia... a ja mam dzisiaj wielką pustkę w sobie i najchętniej to bym znikła i się gdzieś w przestrzeni rozpłynęła. Tak sie cholera zastanawiam za co mnie kurde taki pokręcony los spotkał że cały czas mam pod górke, czy nic w moim życiu nie może wyglądać normalnie? Mam dość siebie tak ,że aż się duszę.
Na dodatek jeszcze przychodzą myśli o moim własnym tacie ,który wprawdzie sie daleki od ideałów ale jest. Wczoraj mnie oskarzyl że mu sie włamałam na komputer i cos skasował a dla mnie to jest taki cholerny absurd.. a dla niego wielka zbrodnia. Już zapewne sama myśl ze moglam dotknac jego komputer go wkurza bo nikomu oprocz niego tego nie mozna robic. Strasznie mnie to boli. Czasem to tak czuję ,że robi wszystko zeby mi tylko dowalic i stracic z piedestału.. nawet jak jem głupią drożdżówke to mi mówi "dobrze że sobie tak dogadzasz ,a nie tak (i tu pokazuje dawanie w żyłe" ) ja pierdziele za przeproszeniem... ***** mać płakać mi się chce. sorry dziewczyny. :-(

reklama
Do góry