katerinka111 tez mam juz takie podejscie, wlasnie przed chwila mialam kolejne pytanie kiedy wroci Tomek, i ze jak wyjedziemy nas jezioro na wakacje to zlapie zlota rybke i poprosi o zyczenie zeby do nas wrocil, a we mnie sie gotuje
reklama
katerinka111
Fanka BB :)
tez u was TOMEK ja juz mam chyba alergie na to imie naprawde
u mnie za kazdym razem sie gotuje kiedy slysze rozne pomysly z nim i w wykonaniu mojej corci.czekam jeszcze 18 tygodnia na kubusia i mam nadzieje ze wtedy bedzie jeden temat a o nim zapomni //......
nam to chyba latwiej przychodzi jakos
u mnie za kazdym razem sie gotuje kiedy slysze rozne pomysly z nim i w wykonaniu mojej corci.czekam jeszcze 18 tygodnia na kubusia i mam nadzieje ze wtedy bedzie jeden temat a o nim zapomni //......
nam to chyba latwiej przychodzi jakos
Ostatnia edycja:
magdalena83
kabaretka wielkie gratulacje ucałuj mikołaja od nas
katerinka111
narazie sie ucze
asuzana
Cześć Mamusie z wieczorka :-) też mam jakiś dzisiaj dzien kiepski. W niedzielę bedę chrzciła swoją Paulisię i musialam isć dzisiaj do spowiedzi z karteczką. Nie wiem co mnie napadło i w trakcie spowiedzi wzięło mnie na wspominki i jak sobie pomyslalam że będę z córeczką w kosciele sama to się rozryczałam ksiądz bidulek już nawet mnie do końca nie chciał słuchać tylko szybko dał rozgrzeszenie i wygonił (w przenosni oczywiscie) :-) achh trudne to wszystko ... już drugi raz sama ....
katerinka111
ale co tam MAMA JEDNA I KOCHANAkaterinka111 prosze zrob suwaczki bo z tego co kojarze to jestesmy we trzy w takiej sytuacji ze bedziemy mami z dwoch roznych ojcow, zaczynam sie gubic:-)
reklama
Podziel się: