reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

hm to wpisze imie byle by nie nieznany bo tak jakos dziwnie:no: boje sie tego wszytskiego .;/ chcialabym juz 18 lat moglabym chociaz zapisac dzieciaczka na siebie . no ale trudno jakos to bedzie tym bardziej ze mieszkam z mama i pomaga mi jak moze ;-)

reklama
hm to wpisze imie byle by nie nieznany bo tak jakos dziwnie:no: boje sie tego wszytskiego .;/ chcialabym juz 18 lat moglabym chociaz zapisac dzieciaczka na siebie . no ale trudno jakos to bedzie tym bardziej ze mieszkam z mama i pomaga mi jak moze ;-)
W USC i tak będą chcieli żeby mama podała imię ojca, nawet jeśli miało by być wymyślone. Nie przejmuj się dla tych ludzi to nie jest żadna rewelacja w tych czasach że dziecko zgłasza tylko jedno z rodziców. Nie ma się czego bać tylko trzeba do przodu i z podniesioną głową jak to pisze u siebie bezsenna :-)

no tak :) ale czemu mam podawac ze nieznany jak znany :D ja nie mam watpliwosci kto jest ojcem wiec w usc napisze tak jak jest;]
a wlasnie coz bezsenną??;-) nie odzywa sie dzisiaj nic:no:

dziewczyny wam tez tak wypadaja wlosy w ciazy?:( nigdy nie mialam z tym problemow a od miesiaca gdzies nie moge..;/ a podobno w ciazy wlosy sa mocniejsze..i dopiero po porodzie zaczynaja wypadac..to jak mi zaczna bardzoej po porodzie wypadac to chyba lysa zostane..uzywam setki odzywek . i nici awrrr..:(:wściekła/y::no::zawstydzona/y:

Z Bezsenną na pewno wszystko w porządku :)
samasamotna, to ile Ty masz lat? Ja jak dzidzie urodzę prawdopodobnie będę parę dni po 19stych urodzinach. Co do włosów, to ja mam tak zawsze xD
ahh... A ja dzisiaj mam pierwszy spokojny dzień, odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży :)w końcu jestem szczęśliwa z tego, że tak się stało. Po raz pierwszy mogłam zjeśc coś i nie miałam przez to nudności. Może i to mały powód do radości, ale w końcu wszystko powoli do mnie dochodzi. Chłopak też zaczął się normalnie zachowywac, przez ostatnie 2 dni dzwonił do mnie, teraz na tydzień jedzie na budowę, żeby sobie trochę zarobic. Dopiero co zjadłam połowę puszki zielonego groszku matce chrzestnej bo dostałam nagle takiej zachcianki, a ta biegiem ją spełniła xD

hej dziewczyny!
bylam tu okolo 14 a kilka stron sie nazbieralo do czytania. dobrze ze tyle piszecie, przynajmniej czas leci
widze ze fissan znany jest, mi go siostra polecila. mi odpowiada fissan i oliwka i narazie rozstepow brak. ale moja siostra ma wiec zobaczymy czy mam sklonnosci do rozstepow
mloda1 moj ex tez chce badan dna. dlatego chcialabym ochrzcic dziecko jak najszybciej. bo czeka mnie wyprawa z malutkim dzieckiem na testy i wolalabym by dziecko bylo ochrzczone. ale znow potem czeka mnie wymiana aktu chrztu :( niewiem co zrobie. moze jednak lepiej bedzie by najpierw byl porzadek w papierach.
mam nadzieje ze trafi mi sie ok sedzia i tez zwroci uwage ze bede musiec jezdzic na badania z malutkim dzickiem bo on mi nie wierzy (a bylismy ze soba 1,5roku)
a z ustalaniem ojcostwa jest chyba tak ze ja w pozwie wnosze o ustalenie ojcostwa (bo ojciec dziecka go w usc nie uznal i jest wpisane tylko jego imie). a moj bedzie zaprzeczal ze to nie jego dziecko i ze chce badan. wtedy sad kieruje na badania. ale ja tez slyszalam ze to nie takie proste ze on tez musi udowodnic na jakiej podstawie tak uwaza. ale narazie jeszcze jest na to czas
bezssenna wczoraj posiedziala do pierwszej wiec moze dzis odsypia? piszesz ze ty spac nie moglas. ja znowu uciekalam w sen. moglam przespac caly dzien. gdyby mnie Ojciec nie przypilnowal nie wygonil na spacer nie wmusil obiadu nie zmusil do jakiejs aktywnosci to ja bymn spala i spala. nawet nie jadlam. ale juz mi lepiej i jakos sie pozbieralam. Jestem tak bardzo Ojcu wdzieczna za pomoc za serce ktore mi okazal. niewiem co bym zrobila bez niego.
abundzu super zdjecie!kolejny przystojniak rosnie!
samasamotna Wiktoria symbolizuje zwyciestwo!pasuje do Twej Córeczki, mamusia tyle sie denerwuje a cora rosnie (najwyzej kopniaczka da by mamusia wyluzowala!)
asuzana dobrze ze na jednej rozprawie mozna kilka spraw zalatwic. a pozew napisalas sama czy ci ktos pomogl?

Reiko ja w marcu dopiero 18 . ;)
wiem co czujesz tez na poczatku mialam nudnosci nie mialam apetytu . :zawstydzona/y: a jak pozniej dostalam apetytu to jem co popadnie:DDD przytylam juz 14 kg a jescze prawie 3 miesiace:p niewiem skad sie wzielo tyle tych kg jak brzyszek mam mały:))

reklama
Do góry