asuzana
Fanka BB :)
Noooo jak mnie zobaczył z dzieckiem to myslałam że sie zapadnie pod ziemię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chyba właśnie nie będziesz mogła podać jego nazwiska tylko samo imię. Mogłoby tak być gdyby on poszedł tam razem z Tobą a tak dopiero jak mu udowodnisz ojcostwo to będzie widniało jego nazwisko. Ja na poczatku wpisałam córci swoje nazwisko jako nazwisko ojca i dopiero po sprawie w sądzie wymieniłam akt urodzenia. Córcia nosi moje nazwisko ale w akcie urodzenia jest już nazwisko jej ojca. Na tej jednej sprawie możesz próbować załatwić kilka rzeczy.anowi82 ... a w nazwisku ojca wpisze mojego ex . bo nieznany ojciec nie jest a pozniej zrobie dna mozna chyba tak prawda??? bo on dziecka bez dna nie uzna. ;/ no to fajnie by bylo jak by mozna te dwie sprawy naraz. musze sie ytroche podowiadywac jak o jest bo narazi ejestem troche zielona