reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Czesc Wszystkim

U mnie w centrum caly dzien leje, syn zajmowal komputer bo gral w wyscigi, ale teraz pora kolacji, wiec ja moge wskoczyc do Was i poczytac.
Wiecie, ze rano moj ukochany syn polozyl sie w kuchni na podlodze i zaczal calowac mnie po stopach, kiedy sie zapytalam co robi to stwierdzil, ze dziekuje mi za to, ze robie mu parowke na sniadanie. Cholera jasna czy jakis inny chlop by tak sie zachowal???? Tylko dzieci sa kochane:))

reklama
Abundzu - swietna fotka :)
Gjoasia - zaden chlop by tak nie zrobil pewnie nawet jakbys mu gwiazde z nieba sciagnela ;) dzieci sa super, nie wazne w jakim wieku sa zawsze kochaja swoje mamy :D ja juz dawno nie calowalam mamy po stopach ale to dlatego ze mi sniadan nie robi heh

Abeja a skad jestes? Kiedys lepiej sie rodzilo w Gdansku ;) Albo my mamy za duze wymagania teraz albo lekarze mniej energii :)
Samasamotna ja nie przepadam za burza w nocy, jak w dzien walnie to trudno, ale w nocy albo nie moge wtedy zasnac albo budze sie z przerazeniem :) Ja nie puszczam w zadnym wypadku dziecku muzyki klasycznej, na poczatku kilka razy puscilam, bo niby dobrze, ale nie moglam tego wytrzymac, nie lubie muzyki klasycznej i nie slucham jej :no:

mloda - ogólnie jestem ślązaczka - mieszkałam w Gdansku prawie 3 lata. Rok w Oliwie, 2 na Żabiance. Rodziłam na Zaspie.

No prosze a ja mieszkam mniej wiecej po srodku bo na Przymorzu :) tez mam zamiar rodzic na Zaspie, bo 3 lata temu rodzilam na Klinicznej we Wrzeszczu i niestety nie kojarze tego dobrze :angry:

mloda1 jesli mozna wiedziec, to czemu mialas wywolywany tak wczesnie porod? Pytam sie bo nadal kiepsko czuje dzidzie, a moja kolezanka miala wywolywany porod w 26 tygodniu bo tez dziecko slablo w brzuszku:-(

:-) Ja porodu na Zaspie też nie wspominam za dobrze, na siłę chcieli żebym urodziła naturalnie, koniec koncow po 4 godzinach bóli partych zdecydowali się na CC. Natomiast opieka poporodowa na oddziale bardzo dobra. Wiadomo, zależy czego się oczekuje, ja nie oczekiwałam, że zajmą się dzieckiem za mnie żebym się mogła wyspać etc etc. Tylko dzięki położnym z oddziału miałam siłę do walki o pokarm po CC.
Do lekarza chodziłam tam koło zielonego targu - dr Zinkiewicz. :-) O Klinicznej sporo złego słyszałam.. zatem nie brałam pod uwagę, do wojewódzkiego za daleko... została Zaspa. Ogólna ocena na +, ale sam porod wiadomo - to bardzo indywidualne odczucia :-)

reklama
Do góry