anowi82
Fanka BB :)
mnie narazie rozstepy omijaja. ale moze dlatego ze jak narazie waze mniej niz przed ciaza. i malutko przybieram na wadze(w ciazy bedac schudlam ok 4-5kilo i jeszcze tego nie nadrobilam) ale profilaktycznie smaruje sie kremem fissan, dosc drogi (przynajmniej dla mnie). obawialam sie o piersi bo wg mnie urosly szybko i duzo. ale smaruje je i jak narazie niema.
mi jak narazie zaczyna sie dluzyc druga polowa ciazy, a to dlatego ze mam zalecone lezec nie przemeczac sie. wiec dzialka i grzadki odpada (normalnie jak nigdy zaszalalam i zasadzilam warzywkami dzialke dla mojego maluszka, ale czy z tego bedzie korzystac to niewiem). wielkie sprzatanie tez. wiec komp spacerek i lezenie. ale dla dzidziusia sie oszczedzam
mi jak narazie zaczyna sie dluzyc druga polowa ciazy, a to dlatego ze mam zalecone lezec nie przemeczac sie. wiec dzialka i grzadki odpada (normalnie jak nigdy zaszalalam i zasadzilam warzywkami dzialke dla mojego maluszka, ale czy z tego bedzie korzystac to niewiem). wielkie sprzatanie tez. wiec komp spacerek i lezenie. ale dla dzidziusia sie oszczedzam