reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
anowi82 to widze ze mamy identyczna sytuacje moj tez nas olal z gory na dol. ehh oni sa okropni;/ ja etz sie musze wybrac na jakis zakupki nidlugo juz lozeczko itp
gjoasia wybierz sie jutro do lekarza bedziesz spokojniejsza!:)
bezsenna ja tez mam nadzieje ze niedlugo kabaretka nam opisze wszytsko dokladnoe bo jestem ciekawa!!:) pogratluj jej od nas :))

samasamotna Ja jeszcze nie mam łóżeczka :] Mam do niego pościel, przewijak, ale samego łóżeczka jeszcze nie. W ogóle chyba igram z losem, bo torby nawet jeszcze nie spakowałam :D
Asuzana Już pozdrawiałam i pisałam, że wszystkie trzymamy kciuki ;)
Katerinka Już parę razy był ten temat poruszany tutaj. Pewnie u Ciebie jest to samo. Ja usłyszałam od exa, że o co mi chodzi z pieniędzmi, będę mieć becikowe :/ I w ogóle jak ktoś nie jest w temacie, to myśli, że wyprawka to kwestia paru stówek... Mój ex myśli, że wózek kosztuje 500, łóżeczko ze 100... No i jeszcze wie o wanience... A przecież dziecko to mnóstwo wydatków...
Sama ciąża to już wydatek... Witaminy, usg. Prosiłam go,żeby mi jakoś pomógł, ale u niego to na obietnicach się kończyło...

Ostatnia edycja:
bezsenna jeszcze raz wielkie dzieki za rade z suwaczkiem! udalo mi sie dzieki Tobie
samasamotna przykre ze mamy podobna sytuacje ale na pewno sobie poradzimy jak wszystkie dziewczyny na forum. niewiem ale moze Ci sie przyda w rz znam dwa komisy dzieciece jeden jest na ul bozniczej (niedaleko placu wolnosci) i drugi na podwisloczu obok sklepu jedynka. niewiem czy bylas kiedys w kraczkowej w sklepie sezam ja nie bylam ale sie wybierram podobno dobry wybor i ceny
jesli cie olał to powiedz o tym w sadzie jest cos takiego ze powinien ci dac kase trzy miesiace przed porodem i trzy miesiace po porodzie na twoje utrzymanie zwrocic ci polowe za koszt wyprawki no i alimenty. poradzisz sobie. tylko zalatwiania jest mnostwo

masz racje bezsenna oni mysla ze wszytsko jest piekne i kolorowe, i ze kosztuje grosze..a przeciez dziecko to ogromne wydatki same pieluchy na poczatku ile kosztują..szczepionki tez sa wazne a jakie drogie..ubranka wozek lozeczko , to sa poprostu jeszcze dzieci ktore widza swiat przez rozowe okulary . i mysla ze skoro to my chodzimy w ciazy to my musimy za wszytsko odpowiadac..!! zalosne..

reklama
Do góry