reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

anowi82 mozna czesciowo ograniczyc prawa jesli chodzi o podejmowanie "zyciowych decyzji" u dziecka, wiec moze tu jest szansa. a jak sobie przypomni po latach o dziecku to tez bedzie musial przejsc badania psychologiczne, jaka wiez ma dziecko z ojcem itd. wiem bo mialam takie badania nim byly maz dostal zezwolenie na widywanie sie z dzieckiem po 2 godziny w tygodniu. wiec miejmy nadzieje, ze psychologowie nie dadza skrzywdzic naszych dzieci
katerinka111 u mnie synek caly czas pyta o mojego ex bo w koncu byl z nami prawie 3 lata i mieszkal jakis czas, ale staram sie szybko zmienic temat na fajniejszy i na razie mi to wychodzi:-)

reklama
no tak dziecko moze miec w przyszlosci zal do nas ze utrudniamy mu kontakty z ojcem a to przeciez nie dziecka wina ze rodzice pare lat temu unosili sie dumą .
tu trzeba myslec tylko i wylacznie o dziecku i chyba nie warto utrudniac kontaktow. :zawstydzona/y:

reiko napewno sobie poradzisz!przeczytaj wczesniejsze posty dziewczyn ktore sa juz mamami. za jakis czas poukladasz sobie wszystko. bedzie trudno ale dziecko to nie koniec swiata ale zaproszenie do swiata macierzynstwa!
samasamotna robia na placu wolnosci tam jest prywatna przychodnia. a ojciec dziecka niech sobie dba ale wlasnie jest druga strona medalu. w rzeszowie mozna za darmo uzyskac porade prawna idz i pytaj.jesli sie dobrze czujesz zalatwiaj ile sie da przed porodem bo pozniej trudno bedzie wiadomo obowiazkow wiecej
dolaczam sie do katerinki NIE DAWAC NAZWISK OJCA!!! JAK POZNIEJ WYTLUMACZYC DZIECKU ZE MAMUSIA INACZEJ SIE NAZYWA MALUSZEK INACZEJ A MY POZNALYSMY KOGOS Z KIM CHCEMY ISC PRZEZ ZYCIE I ON JESZCZE INACZEJ SIE NAZYWA? jesli dziecko nosi mamy nazwisko NIC NIE TRACI! moze dziedziczyc po ojcu ojciec ma placic alimenty

u mnie mlody ma powiedziane, ze jak sie dzidzia urodzi to wtedy ex przyjedzie. sa jeszcze 3 miesiace, wiec mam nadzieje, ze ta wiez miedzy nimi (czytaj od strony mojego synka) bedzie mniejsza.

no to dobrze ze robia bo sie martwilam ze bede musiala z maluszkiem jezdzic gdzies daleko. niewiesz ile sie czeka na wyniki?? a twoj ex jest z rzeszowa??
jej jak mnie dzis zgaga pali juz nie moge wrrrr;/:angry:

a nie boicie sie ze dziecko zapyta dlaczego nie moze nazywac sie jak jego tata? u mnie Piotr ma nazwisko ojca i teraz jak maluszkowi dam nasze nazwisko to boje sie, ze bedzie czulo sie gorzej, ze nie ma nazwiska swojego taty:-(

Ale macie tempo! :)
gjoasia Mnie też wkurza jak widzę wszędzie napisy typu 9 najpiękniejszych miesięcy w życiu kobiety :/ Ja już jestem przy końcu i niestety muszę przyznać, że tych pięknych momentów było zaledwie 3... (słownie TRZY)
-pierwsze ruchy
-poznanie płci
-jak byłam u Agazoji i miałam na rękach jej synka, a w brzuszku swojego. Niesamowite po prostu! :) Wzruszyłam się wtedy.

Reszta to niestety łzy, zwątpienie, pytania, czemu ja, czemu akurat z nim... Ale mam nadzieję, że poród mi wszystko wynagrodzi. Tak pisze Kabaretka i ja jej wierzę :)
Asuzana A co do Milkady, to ja na nią namiarów nie mam, pytałam Kabaretki, czy coś wie, ale też nic nie wie. Ale ja coś czuję, że to już, bo widzę, że od wczoraj się nie logowała na forum :)
samasamotna Super zdjęcie, ładna z Ciebie dziewczyna. Niech ex żałuje. Ty na pewno spotkasz fajnego faceta :)
anowi Rację masz. Jak facet rząda testów to już automatycznie świadczy o tym, że się wypiera dziecka i można mu łatwo ograniczyć prawa. Bo co to za tekst, że on się musi upewnić :/ Z nazwiskiem też racja. Lepiej, żeby nasze dzieci miały nasze nazwiska.

reklama
Do góry