reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
dokladnie to my nosimy maluszki i to nasze nazwiska powinny nosic :)
bezsenna dziekuje bardzo ;* mam nadzieje ze znajde kogos w swoim czasie kto sie nami zaopiekuje.

hm no tak racja ale ja nie chce za bardzo ograniczac praw..oj trudne to wszytsko,;/

samasamotna do rzeszowa przyjade w lipcu lub w sierpniu (zakupy na dolowej !)nie pamietam ile sie czeka na wyniki. jak bede w rz to pojde sie tam popytac. moj ex nie jest z rzeszowa. olał nas i to tez bedzie mialo znaczenie w sadzie bo nie martwil sie czy mam za co zyc w styczniu zwolnili mnie z pracy a w lutym zaszlam w ciaze. gdyby nie moje oszczednosci i rodzice to niewiem; a jego ***** to obchodzilo i to w sadzie tez powiem. i napewno bede starac sie o pozbawienie wladzy

dziewczyny klade sie bo ruchow malenstwa nadal brak a bol glowy sie nasila, kurcze moze jak poleze to cosik poczuje. do jutra i zycze spokojnej nocy i dobrego samopoczucia jutro o poranku:-)

Asuzana Narzeka na szpital ;) I bardzo mało śpi. Ale synek jest jej szczęściem i jej wszystko wynagradza. Jutro już powinna wyjść ze szpitala. Ale się tym ekscytuję :) Czekam na relację z porodu, bo w smsach to trudno zawrzeć wszystko.

gjoasia ten facet nie ma honoru i wogóle wstyd ze jest facetem bo zachowal sie podle zostawiajac nas samych.wg MNIE ON NIE ZASLUGUJE BY DZIECKO NOSILO JEGO NAZWISKO on sie nie interesowal skad mam wziac na leki wyprawke za co wogole zyc. mial tto gdzies. wiec ja mam gdzies JEGO NAZWISKO

reklama
Asuzana Narzeka na szpital ;) I bardzo mało śpi. Ale synek jest jej szczęściem i jej wszystko wynagradza. Jutro już powinna wyjść ze szpitala. Ale się tym ekscytuję :) Czekam na relację z porodu, bo w smsach to trudno zawrzeć wszystko.

Też jestem bardzo ciekawa jak jej poszło :) jak wyjdzie to na poczatku może jeszcze nie mieć czasu zdawać nam relację ;))) pozdrów ją od nas jak bedziesz pisać sms-ka :)

Do góry