Tak jak było napisane na tej stronie, którą Ci wysłałam, chodzi o przedstawienie static kosztów. To nic, że teraz dziecko ma 3 tygodnie, sąd nie jest z kosmosu, rozumie, że dziecko musi jeść, mieć ubranka, pieluchy, środki czystości etc.etc.
Szczerze mówiąc nie wiem jak takie zestawienie napisać, ale opiszę Ci jak ja bym to zrobiła. Moim zdaniem nie obejdzie się bez wizyty w supermarkecie. Nawet jeśli jeszcze karmisz piersią, sprawdź cenę mleka modyfikowanego, mnie takie opakowanie starczało na tydzień, więc koszt mleka to opakowanie x 4, to samo z pieluchami ile ich zużywasz w tygodniu x 4, za kilka.kiesiecy będziesz rozszerzać dietę dziecku, więc znowu liczba słoiczków na dzień x 30 dni miesiąca. Takie podstawowe rzeczy to akurat łatwo policzyć. A tej stronie było napisane jak wpisać koszt zakupu ubranek. Co do żłobka (nie korzystam, więc nie wiem) to wysokość opłaty dzielisz przez liczbę miesięcy za jaką jest uiszczana, chyba że płacisz to miesiąc. To nic, że jeszcze dziecko do niego nie chodzi, dowiedz się ile mniej więcej kosztuje to w Twojej okolicy i tak wpisz. Nie bardzo wiem jak wpisać wizyty u lekarza, ja bym to zawarła osobno w zależności od tego czy dziecko jest pod stałą opieką czy w razie potrzeby, to samo że szczepieniami.
Co do wyposażenia to są to wydatki jednorazowe, jeśli już kupiłaś to przedstaw rachunek albo napisz ile mebelki kosztują w sklepie.