Kasia Rozbawił mnie fragment o usg Może dzieciątko po prostu nie chce być podglądane ;-) Ja imię dla dziecka miałam wybrane już parę lat temu, bo osoba, która kiedyś była dla mnie bardzo ważna ma na imię Jakub ;-) U mnie to moja babcia bardzo przeżywała płeć dziecka i chciała koniecznie,żeby była dziewczynka, pisała mi w smsach, jakie imiona wybrała dla swojej prawnuczki ;-) A tu chłopiec się okazał, tak jak chciałam
Zmykam do mojego Kubulka małego, napisz jutro koniecznie jak było na usg.
Pozdrawiam.
bezsenna
Słonko, mam jakieś problemy z wysłaniem wiadomości prywatnej do Ciebie, po prostu mi nie idzie :/ Odnosze chwilami wrażenie, że dziecko wyssało mi cała inteligencje..
Moje małe to ogólnie bardzo nie lubi wszelkich badań, ktg też mu nie pasuje, nie mogłyśmy z lekarka wysłuchać bicia serduszka, bo gdy tylko Go namierzyła zaraz uciekał, to postanowiliśmy zobaczyć na usg czy wszystko gra, no i w efekcie pokazał jak już mówiłam swoje pośladki;D ALE CO NAJWAŻNIEJSZE, BYŁO WSZYSTKO OK Z SERDUSZKIEM Ja bardzo bym chciała, mieć córeczke, ojej marzy Mi się taka słodka mała blondyneczka ( po mamusi ;D ) Jak to dobrze, że mamy wsparcie u rodziny, bo w moim przypadku gdyby nie rodzice, nie wiem czy bym sobie poradziła.. Jednak są bardzo konsekwentni.. w kwestii finansowej raczej nie mam na co liczyć z ich strony, ale myśle, że jestem w stanie to wszystko opanować a oni wystarczająco pomagają mi swoja obecnościa
Ucałuj proszę synka ;*
Pozdrawiam