Hej Dziewczyny, u Nas pogoda do d.... , bylam na zakupach z Malym i szybko wracalismy do domu, bo wiatr jest tak zimny, ze mam wrazenie, ze poze to i przymrozek?
Zobaczcie jak to jest, w lato zawsze sie narzeka, ze goraco, oddychac nie mozna, slonce pali, a jak jesien przyjdzie to zimno, deszcz pada .... i tak mozna wymieniac
Nigdy nie dogodzisz ;-) ja dzis mialam zadzwonic i zarejestrowac sie na poniedzialek na szczepienia z Nikim, a tu babka mi mowi, ze najszybciej na 19-ego, bo moja Pani pediatra wrocila wlasnie z urlopu i ma zaleglosci
kazala mi przyjsc 5.10, wszystko byloby ok, wszystko zrozumiem, ale jak mowila ze mam przyjsc 5.10 to zapytalam czy teraz mam sie zarejestrowac, a ona odpowiedziala, ze dopiero dzien przed, bo i tak wczesniej nie rejestruja
yhm ... cenna rada
Zarejestrowalam sie wiec na 19-ego, ale jeszcze w poniedzialek pojde i zapytam czy mnie wcisnie, czy mozemy odwlec troche te szczepienia, bo chyba (z tego co slyszalam) nie mozna za bardzo robic przerw miedzy szczepieniami
Poza tym to moj ex wczoraj nie dal mi znac czy przyjdzie czy nie, umawialismy sie, ze jak nie przyjdzie to napisze mi sms-a to ja sie zajme czyms innym, albo umowie sie w koncu z kolezankami, z ktorymi nie widzialam sie od 2 miesiecy :/ tak wiec dzis jak zadzwonil i zapytal czy moze dzis wpasc, powiedzialam, ze jestem zajeta, ale kurcze w sumie zle zrobilam, bo jutro ma przyjechac kolezanka z pracy
wymyslilam plan
napisze do ex o 15, ze jednak zmiana planow, bo kolezanka jednak jutro przyjdzie, moze pokrzyzuje mu plany bo dzis piatek, ale jak nie chce to nie musi, a przeciez on mi tez wczoraj nie napisal, a moglam sie umowic z kolezankami
Burak jeden
Justysia czemu zawsze jak piszesz jakis wyraz zaczynajacy sie na literki "PO" piszesz je duzymi literami? np. POszukam itd. reklamujesz partie polityczna ? ;-)
Nie zwracałam na to uwagi
)))
heh rozbaiwło mnie to
:-):-)Szkoda ,ze nie poszłam na studia historyczne ,napewno dałabym sobie radę bo o partii politycznej wiem wszytko
zartuje
Muszę się przypatrzyc poprzednim moim wypowiedziom i zobacze ile razy jak tak napisałam
Co do pogody
Jest potworna