Justysia szybciutko mi dzwonic do lekarza, albo najlepiej pojdz do recepcji, to moze Cie przyjma od razu, to nie sa przelewki, jak to
Krropelka napisala!!! Ja tez mialam delikatne krwawienie w ciazy, to bylo na poczatku i bylo tego tem minimalnie, ale poszlam do lekarza, a on zapisal mi Luteine na podtrzymanie ciazy, wiec nie zwlekaj tylko na rzesach tak idz!! ;-) i oczywiscie prosze nam tu napisac co i jak po wizycie
Powodzenia, wszystko bedzie dobrze
Bezsenna Nikos sie kiedys tak przyzwyczail, ze nie chcial spac w dzien w lozeczku, wiec bralam go do pokoju rodzicow i nie minela minuta i juz spal, a w nocy tylko ze mna chcial spac, wiec wlozylam do lozeczka mate edukacyjna i sobie teraz lezy i bije misie
ale w nocy nie oddam go lozeczkowemu potworowi
Agazoja ja bym chyba padla jakbym cos takiego zobaczyla, ale powiem Ci ze postapilas bardzo odpowiedzialnie, ja bym chyba nie wpadla w tak szybkim czasie na to zeby tylko palec wlozyc, pewnie predzej bym pomyslala o tym zeby za nozki go wziac i glowa w dol
wiem ze tym palcem lekarze robia, ale to chyba trzeba wiedziec co tam jest, dobrze ze akryli sobie nie robie, bo jakby byla potrzebna interwencja to chyba tym szponem bym wyjela
Krropelka juz dawno mialam sie Ciebie zapytac, czy Twoj ex jest polakiem? I jak to z Toba jest, masz prace? No i czemu nie wracasz do PL ? Czasem sama siebie przerastam z tymi pytaniami wszystkimi
a co do robaczka, u mojego ex dawno padl z glodu
A u mnie wczoraj o 9:30 rano zadzwonil domofon, a tam pani pielegniarka na wizyte petronazowa do Nikosia przyszla, wszystko byloby ok gdyby mi nie przeszkodzila w jedzeniu
spojrzala na Nikosia, ten sie do niej smial
za chwile zasnal, a my wypisywalysmy jakies durne ankiety, w koncu jak poszla to moja Mama mi obwiescila, ze zjadla moje sniadanie bo byla glodna
za to wieczorem wszystko mi sie zaczelo juz ukladac, powoli zasypialam oczywiscie na stojaco i przyszedl ten burak.... ojciec Nikosia. Rozmawialismy o jego pracy, cos tam wymyslal, ze chce otworzyc dzialalnosc, Boze gdyby on tak otwieral te dzialalnosci za kazdym razem jak mi o tym mowi, to teraz by byl najbogatszym czlowiekiem swiata
No ale do sedna, w koncu nie obchodza nas jego dzialalnosci
Wiec tak sobie siedzimy i rozmawiamy, a ten nagle wklada sobie palce do nosa i wierci
i tak sobie slucha jak ja do niego mowie i wierci
..... pytam czy bedzie to jadl, a on sie usmiechnal i zapytal czy mam chusteczki
tak jakby wczesniej nie mogl poprosic zamiast siedziec i dlubac, kiedy cos do niego mowie
Tak wiec przeciag w glowie to malo powiedziane