Jak to
Asuzana napisala " Witam najdzielniejsze mamusie na świecie "
Bezsenna ja uczylam sie prawa na studium zaocznym, to skonczylam, pozniej poszlam dalej na turystyke, ale zamkneli kierunek bo bylo za malo chetnych, pozniej kosmetyka, tez malo chetnych wiec nawet nie otworzyli, pozniej rachunkowosc, malo chetnych no i w koncu wybralam sie na prawo na Uniwersytet, ale ze pracowalam, ciezko mi bylo pogodzic prace ze studiami, w pracy czesto musialam sie uczyc no i zaszlam w ciaze, od pol roku juz sie nie ucze, bo juz wtedy musialam postawic na prace, zeby miec z czego utrzymac Nikosia i siebie. Dlatego jak najbardziej zachecam, jesli masz z kim zostawic Kubusia, to idz i koncz studia, jestes madra, szkoda by bylo zebys teraz tak to skonczyla. Ja nie moge isc juz na studia, bo musze pracowac zeby zrobic oplaty itp. bardzo zaluje ze nie skonczylam najpierw edukacji, ale z drugiej strony nie moge sie dalej nacieszyc moim szkrabem
Samasamotna to juz dzis
albo za 2 dni :-) jak to szybko zlecialo, czekamy na fotki Wikusi
nie ma co sie przejmowac, ja rano latalam po sklepach i czulam sie swietnie, a o 17 juz mi wody odchodzily
tez mialam kroplowke, slyszalam, ze bole sa gorsze na kroplowce, ale jak 2 razy rodzilam tak 2 razy musialam miec kroplowke wiec nie powiem Ci czy to prawda, uwazam, ze nawet najgorszy bol zrekompensuje Ci wpatrzona w Ciebie Wikusia
Trzymam kciuki, oby poszlo szybciutko!!!
Ja mialam maly dosc brzuszek a boczkow zero, za to po porodzie nie wiadomo skad mam boczki :/ probuje sie ich pozbyc ale jeszcze troche czasu trzeba