Samasamotna w koncu wrocilas do Nas
nie zapomnij napisac jutro po wizycie u lekarza co i jak ;-) hmm Ty jestes juz w 37 tygodniu ???? Boze jak ten czas szybko leci, pamietam jeszcze jak mowilas ze jeszcze Ci zostaly 2 miesiace a teraz .... w sumie mozesz juz isc na porodowke
Bezsenna zapisalas Kubusia do neurologa? Czy jednak sie nie udalo? U mnie w miescie nie ma mowy na tak szybka wizyte chyba ze zaplacisz
;-) jak zobacza potwierdzenie zaplaty to Cie czcza
Treze rozsmieszyl mnie ten tekst "myślicie, że jestem krysią z pogwizdowa która całe życie krowy doiła a odstający brzuch to po wczorajszej kolacji się zrobił
"
z tego co piszesz wnioskuje, ze jestes juz po porodzie tak ? W jakim wieku i jakiej plci jest Twoje Malenstwo?? Moze opiszesz Nam swoja historie? Pozdrawiam i witam na forum ;-)
Asuzana nawet nie wiesz ile bym dala zeby ten moj ex sobie znalazl jakas babke i przestal sie Nami interesowac..... oczywiscie o alimentach nie zapomne, ale o nim jak najbardziej ;-) drazni mnie ten czlowiek, chyba mam to samo podejscie do niego teraz jak wczesniej
Bezsenna do swojego ex ;-) a ze szczepionkami, to troche mi dala Mama kasy, alimenty no i sama dolozylam troche, sama w zyciu bym nie dala rady tego oplacic. Kiedys w tv mowili, ze becikowe przeznaczaja na dodatkowe szczepienia.... ciekawe na jakie chyba na grype(30zl) bo inne sa duzo drozsze, a ja jeszcze nawet nie dostalam
a tak swoja droga ile czekalyscie na becikowe?
Ankaaa Szkoda, ze wakacje spedzilas w stresie :/ te 3 cm ciesza okropnie co ? pamietam jak mi lekarz mowil ze Niko jest tak maly jak koncoweczka paznokcia
to byl moze 8 tydzien, ale skakalam ze szczescia
dla mnie to jest nie do pojecia do tej pory, ze we mnie narodzil sie malutki czlowieczek, ktory swoja budowa jest taki sam jak kazdy inny czlowiek, kosci ma w tych samych miejscach, serce, pluca..... super sprawa
Katerinka zgadzam sie z Toba w 100%, dziekuje za wypelnienie ankiety
Czy ja Wam juz mowilam ze bylam u fryzjera w czwartek?? Zawsze sama sobie wlosy obcinalam, bo kiedys bylam u fryzjera i zamiast do ucha obciela mnie na chlopaka jak bylam mala no i mi uraz zostal, ale ze szlam do kosmetyczki na henne to weszlam tez do fryzjera, bo mialam juz dosc moich dlugich wlosow. Powiedzialam jej zeby zrobila cos z moimi wlosami, tak zebym miala bardziej okragla twarz i wiecie co zrobila????? Obciela mi wlosy do ramion, wycieniowala i uczesala, na poczatku wygladalo ladnie, az do pierwszego umycia glowy!!! Wiecie jak fryzjerki uczesza to wszystko wyglada ladnie, ale za to teraz mam tak klapniete wlosy, ze moja twarz jest podluzna
wygladam okropnie, jakby mnie ktos postawil na polu to by ptaki uciekaly
, naprawde sama na siebie w lustrze patrzec nie moge :-( probuje cos z tym zrobic, ale nie wiele sie da bo sa krotkie :/ Mysle zeby jakos pofarbowac, choc chcialam juz zostac przy swoim kolorze, ale moze jak zrobie cos z nimi to bedzie lepiej? kurcze juz sama nie wiem. Wiem tylko ze OSTATNI RAZ BYLAM U FRYZJERA!!!!! Pozdrawiam :-)