Hej dziewczyny !! Ja tylko przelotem bo mnie juz oczy bola od tego nadrabiania Waszych postow
BEZSENNA Nikos tylko raz zasnal na brzuszku, ale i tak go przerzucilam na plecki, bo tez mam stracha
PATITKA Witaj!! Na Twoim miejscu zrobilabym wszystko zeby tylko uwolnic sie od tego faceta. Sam alkohol nie tyle zle moze wplynac na Ciebie ale na Twoje dziecko. Nie ma nic gorszego jak pijany rodzic. Cos o tym wiem, moj sw pamieci ojciec tez lubil wypic, choc nigdy nie pil w obecnosci dzieci, to jednak przychodzil pijany i robil awantury. Trzymam kciuki za dobre zakonczenie
KITTA Uwazaj na siebie!!!!! Ja tez na poczatku ciazy mialam krwiaka, byl dosc duzy i utrzymywal sie przez 2 tygodnie. Lekarz zalecil mi Luteine i krwiak sie wchlonal. Dobrze ze u Ciebie szybciej to poszlo i bez zbednej chemii
KRROPELKA Filipek slodko wyglada w okularkach
pierwszy raz czytam Twoja historie i przyznam, ze czegos takiego sie nie spodziewalam! Mowisz ze teraz nie masz zlego kontaktu z exem, to godne podziwu, bo ja z moim ex w sumie klocilismy sie tylko raz i to bez przesady, nie bylo tak zle, ale do tej pory mam go dosyc, jak widze ze dzwoni albo pisze, to modle sie zeby powiedzial ze dzis nie przyjdzie
ANGEOUDIABLE Alez ciezki ten Twoj nick do napisania ;-) mam nadzieje ze jutro nie nameczysz sie za bardzo, fajnie jest znac date porodu dokladna
przynajmniej bedziemy wiedzialy ze mamy trzymac juz teraz kciuki ;-) a co do wywolywania porodu to ja mialam 2 razy, za pierwszym razem przez 4 dni podawali mi okscytocyne az w koncu urodzilam (29 tydzien), urodzilabym duzo wczesniej gdyby ktos zareagowal i w koncu mnie zbadal, a okazalo sie ze pecherz plodowy mi sie nie przebil i polozna go w koncu przebila , to jak poszlo to po 15 minutach bylam juz na swojej sali i spokojnie sobie spalam ;-) a teraz po 6 godzinach od podania okscytocyny, ale czy to jest mocniejszy czy slabszy bol to nie mam pojecia, pewnie podobny
KATERINKA Trzymaj sie cieplo i wypoczywaj, bo dzidzia chyba zmeczona, bo karze Mamie lezec ciagle ;-)
CHARLENE Sarka pewnie jeszcze nie siedzi sama, ale za to w foteliku jak najbardziej jej do twarzy ;-)
AGUGUCHA ja podam mojego ex jako ojca, jak na razie nie jest wpisany w akcie urodfzenia bo byl za granica, ale za tydzien pojedziemy do urzedu i to zmienimy, mysle ze to lepiej, choc dziecko ma moje nazwisko i nie mam zamiaru tego zmieniac!
Ja popieram
ASUZANE, tez mi sie wydaje ze nie ma co plakac czy sie smucic ze ex odszedl. Dobrze niech odchodzi, ale musi wiedziec co stracil! Dlatego ja z calych sil pokazuje mojemu ex ze u mnie jest teraz lepiej jak bylo zanim odszedl i z wielkim usmiechem mowie mu zawsze jak to Nikos sie ladnie usmiecha
A ze usmiecha sie sporadycznie, przewaznie jak spi, to moj ex jeszcze tego nie widzial i wkurza sie jak mu o tym opowiadam... ehh
pozdrawiam