Witajcie, troche mnie nie bylo, tzn zagladam patrze, podczytuje, co nie jest latwe.
Wiem, ze poruszony przez
bezsenna problem dotyczacy zapychania forum zostal juz dosc daleko w tyle, ale ja chcialabym zgodzic sie z nia, i innymi dziewczynami.
I naprawde rozumiem, ze wy jeszcze brzuchatki macie zdecydowanie wiecej czasu i bardziej jest wam potrzebne wsparcie, ale narzekanie przez 20 stron na temat swoich bylych nie sadze ze cos wnosi. Ale juz lepiej nic nie powiem, a starajmy sie moze pisac posty, a nie prowadzic rozmowy jak na gg, i wtedy bedzie fajniej dla wszystkich.
Anowi co do zlobkow, to wszystko zalezy od miasta w ktorym mieszkasz. Np. Warszawa jest jedynym miejsem gdzie samotne matki nie maja zadnej ulgi
Ja bede probowac do panstwowych, ale z tego co sie orientowalam to nie mam zadnych szans
A prywatny hmm kosztuje niestety. U nas min 1000 zl.
Gjoasia ale jak mozna zapisac dziecko do zlobka, u nas musisz pierw miec pesel by moc zlozyc wniosek...
Agugucha witam na forum. Przede wszystkim gratulacje, a co do sytuacji to powinnas sie cieszyc, ze trafilas na tak wspanielgo faceta. Ojcem nie staje sie bedac dawca nasienia, na miano ojca trzeba sobie zasluzyc. I mam nadzieje ze wam sie uda.
Bezsenna mow jak tam z Kubusiem ci sie uklada, jak spi, jak czesto sie budzi, jakies male problemy?
:-) Jestem taka ciekawa.
A u nas wszystko ok, mielismy ciezki weekend. Ale juz jest ok, maly ma tylko problemy z ukladem pokarmowym, ale mam nadzieje ze jakos sie ulozy. Dostal mase lekow i bedzie ok. A w piatek tata malego przylatuje do nas i az sie nie moge doczekac, on zreszta tez :-) A wyobrazcie sobie ze moj Miko wazy juz 4800g. :-)