reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ja sie juz nawet nie boje porodu ..jakos ostatnio bardziej sie balam a dzis i wczoraj mi przeszlo i juz sie nie boje..mam nadzieje ze dam rade . chcialabym urodzic tak jak bezsenna bez znieczulenia i naturalnie...

reklama
asuzanna wybaczymy ci:) tylko nie wiem czy dasz rade potem nadrobic
samasamotna GLOWA DO GORY,trzeba miec sily a tobie juz naprawde nie wiele zostalo,:-) a dasz na pewno rade ,bierz przyklad z bezsennej,ze wszystko mija i przychodza szczesliwe chwile,pamietasz chciala zniknac z forum a teraz zobacz:))))

asuzana 3 godziny jakos zniose:)))
moja siostra pierwsze rodzila 2 dni a drugie tez oko 3-4 godzin, wiec mamnadzieje, ze cos w tym jest. Daje mojemu gora 5 godzin na wyjscie (poczawszy od pierwszych boli) bo inaczej sie pogniewamy:))

tez zycze Ci udanego wypoczynku i w takiej formie jak tylko chcesz. Wazne, zeby sie gdzies ruszyc:)

samasamotna cos w tym jest, ze im blizej porodu tym mniej sie boisz. kobieta jest juz wymeczona byciem w ciazy, boli ja wszystko, czuje sie jak slonica i tylko odlicza dni zeby bylo juz po wszystkim a bol z tym zwiazany przestaje sie liczyc

katerinka dziekuje:) wiem ze musze dac rade czasem mam takie chwile zalamania ale jakos musze sobie radzic
gjoasia no masz racje:) im blizej porodu tym mniej sie bije i chce juz rodzic

gjoasia moze nam sie uda w tym samym czasie rodzic:) ja mala rodzilam 5godzin i 10 minut wiec i tak nie bylo zle ,a teraz byle szybko bylo i bedzie git
ja mojego w szpitalu 8 godzin, ale skurcze juz mialam gdzies od 4 zanim trafilam na porodowke, wiec teraz poprosze szybciej. zreszta wody plodowe odeszly mi jak juz mialam parte, wiec tp chyba najgorsze co moze byc przy naturalnym porodzie:(( rozwarcie robi sie o wiele wolniej, dzidzia tez pcha sie na swiat w pecherzu, mowie wam dramat!!

gjoasia a ja nikomu nie zycze tak jak ja,mi odeszly wody i jeszcze 5 h chodzilam,:rofl2:
samasamotna kazdy ma,ale po to tu jestesmy zeby sie wpierac tak wiec jak co to pisz,

szkoda, ze nie mozna tego zalatwic jak innej uslugi: wpadasz do szpitala i mowisz dzien dobry przyszlam rodzic, kladziesz sie, 10 minut bach bach i dzidzia na swiecie, pozniej odlezysz pare godzin i do domku. Jeju jak ja bym tak chciala:-D

reklama
Do góry