katerinka111
Fanka BB :)
GJOASIA na takiego faceta ktory zostawia kobiete w ciazy nie ma okreslenia bo zwierze jest lagodniejsze i przytulisz kiedy chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
katerinka w moim pzypadku jego rodzina go popiera w 100 % niewiem dlaczego oni mnie tak nie lubia . ale wiecie co on naprawde mysli ze to nie jego dziecko ..bo zajscie w ciaze bylo prawie niemozliwe ..fakt nie zabezpieczylismy ale hmm no wiecie nie skonczyl we mnie...sorka ze tak wprost ale jak by to inaczej ując to niewiem;D ale jednak stalo sie..ja tez bylam pewna ze nie jestem w ciazy..no ale los chcial inaczej on mysli ze jesli stalo sie tak jak sie stalo to w ciaze zajsc nie ma szans. dlatego jest taki przekonany ze to nie jego bobas
sluchaj ja tez uzywalam globulek dopochwowych i wlal mi sie tylko raz w ten pamietny dzien a usg 4d dopiero pokazalo plod w 10 tygodniu.wiec widzisz jednak mozna zajsc w ciaze mimo wszystkohaha abundzu dobree;DD i takim wlasnie treba byc dla tych yebanychh samcow;/
wylacz to cholerne GG w tej chwili!!!!!!!!!!!!!!!!dokladnie ! poprostu los tak chciał i dobrze sie stalo
o nieeee;( moj ex na gg.;((((((((((