Asuzana tez tak mi sie wydaje, ze jak beda bole te wlasciwe, to bede wiedziala Przynaj mniej na to licze i tak to sobie tlumacze. ;-) Tak strasznie nie moge sie doczekac. Dzisiaj pakowalam swoje rzeczy, odebralam klucze do mieszkania, a jutro przewozenie rzeczy, wiec bedzie sie dzialo A moja kochana mamusia bierze wolne na 10 dni po moim porodzie wiec bedzie ze mna non stop, by mi pomoc. :-)
Milkada, u nas nie ma zadnych wymogow, po prostu chcesz znieczulenie i dostajesz. Tak powiedzial mi moj prowadzacy. Moje prawo, tak powinno byc w kazdym szpitalu. A ty powinnas do nas czesciej zagladac, ja tez mialam okres, ze rzadziej pisalam, ale teraz jestem. I ty tez badz, jak dawniej :-) Asuzana ma racje, brakuje twojej dobrej energii
Milkada, u nas nie ma zadnych wymogow, po prostu chcesz znieczulenie i dostajesz. Tak powiedzial mi moj prowadzacy. Moje prawo, tak powinno byc w kazdym szpitalu. A ty powinnas do nas czesciej zagladac, ja tez mialam okres, ze rzadziej pisalam, ale teraz jestem. I ty tez badz, jak dawniej :-) Asuzana ma racje, brakuje twojej dobrej energii
Ostatnia edycja: