reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Po-rozwodzie jakbym czytała o swoim. Mój na dodatek zaczął zajmować się nielegalnym sprawami. Wszystko co kiedyś uważał za ważne odrzucił. Nie ma zasad i sumienia.
Póki co kochanki oddalyby za nich życie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale gdzie tu logika? Miał żonę dzieci zostawił. Pomyślałabym zostawi i mnie. Na dodatek przed nią udaje kogoś innego i powiedzial jej jego wersje wydarzeń. Nie zna calosci. Teraz się dla niej stara remontuje itd. U nas jak remont stanął to stal dwa lata. I nic mu się nie chciało. Tym razem pewnie będzie tak samo.

U mnie dokladnie tak samo. Zeby cos w domu zrobil nie ma mowy. Remont? To już abstrakcja. Szybciej coś rozwalił niż naprawił. A jej mieszkanie odświeżyl. Zakupy robi, wrzuca z nią zdjęcia do Internetu. Ze mną nie chciał jakby się wstydził, choć (nie skromnie mowiac) jestem dużo ładniejsza i zgrabniejsza.
Ukrywa fakt że ma zone przed teściami. Nic nie wiedzą i zgrywa ideał przed wszystkimi.
Te dziewczyny nie wiem co mają w głowie? Każdej z nas przeszło by przez myśl że jak zrobił tak nam to może zrobić im. Poza tym gdzie Solidarność jajnikow ;). Nie widzą że nie tylko krzywdza nas ale i nasze dzieci? Świat się stacza i będzie tylko gorzej.

Najgorsze jest to,że każda z nas przeżyła inną historię. Wszystkie są podobne i są spowodowane przez tych kretynów. Nie tylko my cierpimy ale i dzieci . Nie wiem czy oni wql. o nich nie myślą ;/

Pomyluna no to czas zadbac o synka i siebie. Wez adwokata niech ustala alimenty i widzenia ojca z dzieckiem. Nie zostawiaj tego swojemu biegowi.

Faceci to mistrzowie bajerowania. Eskimosom lod sprzedadza.

Pomyluna no co Ty. Przeciez nie obi jedni. Nie pierwsi i nie ostatni. Tak powiedzial mój byly. Dno.
Poza tym ta obluda. Tu wszyscy chca żebyśmy do siebie wrócili bo on bajerowal ze wszystko przemysla i zastanawia sie itd. A zaraz po rozprawie oficjalnie przyjęli ta druga do rodziny jakby nigdy nic. Być może juz wczesniej nawet ale sie kryli jak co. I co. Tak zachowują sie ludzie ktorym zalezy na dobru dzieci?
No i 3. Mój nie miał jaj i pól roku się wypieral. Po rozprawie sywierdzil ze wszystko zaczelo sie dopiero po. To ciekawe ze obcy ludzie zamieszkują od razu razem. A ona udaje teraz dobra ciocie . Gdyby nie stan dziecka które bylo w rozsypce i potrzebowali tych widzeń itd nie pozwoliłabym im na to. Tylko my potrafimy zrobić cos dla dzieci na co nie mamy ochoty. A faceci to egoiści.

Po-rozwodzie u mnie podobnie. Jego rodzinka zaakceptowała jego kochankę OD RAZU. Nawet dzień nie minął. W końcu jego szczęście najważniejsze. To nic że ja byłam na początku ciąży i że stresu mogłam poronic. Para oficjalnie byli tego samego dnia jak mu powiedziałam o ciąży, mieszkaliśmy razem, pamiętam jak jeszcze obiad razem jedliśmy tego dnia. Na drugi dzień od razu się do niej wprowadził. 3 mc później się zaręczyli, a miesiąc po zareczynach zaszła w ciążę. A w sądzie powiedział że zaczął się z nią spotykać po rozstaniu ze mną. To normalne? Rzygać mi się chce jak o nich myślę. Dobrze że nie należę już do tej rodziny.

reklama
Aha ze mną tez zdjęć nie dawał. Miałam mega dola jak wybrał 6 lat młodsza.a mam 32 spodziewałabym się tego po 40, 50. Urodzilam mu i wychowalam dwójkę dzieci. Wychodzi na to ze bylam glupia stawiając na rodzine.
Choc tak w głębi duszy marzy mi się jeszcze taki normalny związek. Choc byłabym mega podejrzliwaa no i wątpię by się jeszcze ktoś znalazł chętny do związku z dwojka dzieci.

Do góry