Paskudztwo- cześć , myślę że pierwszy krok to uwolnienie sie od Twojego faceta ! Bo on wie że ty jesteś zawsze ! Jest jeszcze szansa że jak znikniesz z jego życia! Całkowicie ! Się odetniesz może poczuje co stracił może zateskni może będzie chciał być razem, (jednakże moim zdaniem powinnaś po prostu dać sobie spokój bo taka sytuacja w szczęśliwym związku nie powinna się zdarzyć )
Ja byłam na tyle głupia że przed dzieckiem widziałam że facet ma problemy ze sobą ciągoty do klientek (taki syndrom kur*wiarza) I co zamiast spier*dalac to ja to chciałam "go naprawic" ja pierdole jaka byłam głupia ...-wjebalam się z dzieckiem a u nas było tak że w kwietniu gadał o ślubie a w czerwcu już 'walił po rogach '; ogólnie cała sytuacja ostatecznie wyszła mi na dobre bo gdyby nie to wszystko nie poznalabym mojego kochanego męża
, ale tyle ile stresu nerwów mnie to kosztowało taka byłam ślepa - dopiero zobaczyłam Po.! Proszę Cię nie bądź ślepa nie daj się wykorzystywać - poradzisz sobie uwierz mi ! My kobiety mamy nadprzyrodzone moce
, koniecznie idź do psychologa nie zostawiaj siebie z tym samej !!
Eiko- podobnie myślałam tak ślepo zakochana byłam! Teraz za to uważam nie poświęcam facetowi swojego życia tak jak było z nim ! Mam swoje rzeczy do roboty swoich znajomych itp. Z 'tamtym' nie miałam swojego życia wszystko mu poświęciłam nawet swoich znajomych ! I 9 lat poszło w D****, błąd wszechczasów! Ale chociaż teraz jestem mądrzejsza i jestem o niebo lepsza
.kochana nie masz do czego wracać zrobił jej dziecko dla kasy jednak będzie się musiał męczyć na jej warunkach uwierz że jeśli jest jaki jest to nie wytrzyma specjalnie długo..przeciez jeśli się rozejda to alimenty trzeba będzie płacić
- może uprzejmie zawiadom rodzinkę że ma jeszcze żonę i dziecko [emoji23] 'wybacz ale POJ*EB...' , dla Ciebie wszystko przyjdzie z czasem :*
Gratulacje dzidzi!! A to niespodzianka hihi
Kajmakowe- prawda los wynagrodzi i dzieckiem i później normalnym związkiem- oby dla Was (tak samo jak mi zostało wynagrodzone ) , ja czekałam 4 lata na swoje szczęście , także bądźcie cierpliwe to nadchodzi ! A później już się reaguje na eksa jak z automatu i nie robi po czasie to wrażenia także powoli do przodu
Ps.o kurr ale na zjeba lekarza trafiłaś ! Szok .. trzeba było mu pocisnac (Ale wiem że to inne przeżycia) nie myśli się o Tym..
Minimousedot-super wiesci! Gratulacje i szczęścia życzę , lepiej jak się koleś nie interesuje , mniej stresu psychicznego dla Ciebie , mój eks się pseudo
Interesował przychodził i grał mi na nerwach więc bardzo miałam psychikę rozwalona ale daje radę no problem już od dawna , fajnie że pozytywne
Wieści przyniosłas, malutka napewno daje siłę i dobrze że mówi tata do partnera bynajmniej ma mamę i tate który zasługuje na nią , trzymaj się !
Bardzo dobra rada - zapisywać! Bo się zapomina a ja nawet miałam aplikacje do nagrywania rozmów przez tel!
Alimenty bierzcie na dziecko, odwolajcie się jak nie przyznali , przedstawić rachunki i koszty utrzymania ,nie raz z zasady odwołują bo trzeba walczyć ;/
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom