Ayaa po cc jest paskudnie, ja pamietam jak w 5 dobie mnie wypuscili ze szpitala i powiedzialam do ex, ze mnie strasznie boli, a jeszcze mam uczulenie na ketonal, a on mi powiedzial, ze przesadzam, bo na pewno to az tak nie boli... tak, ze ... faceci to ... brak slow. Dobrze Ci radzi kajmakowe ustal wszystko sadownie, teraz Ci da, za miesiac pozna jakas panne i tyle... u mnie niby tez bylo wszystko ustalone i nagle nowa dupa mu dyktuje co ma robic i ile kasy dawac. Ja juz sie w to nie bawie.
A jak Milenka? Daje popalic? Ostatnio przyjechala kolezanka z 2 miesieczna coreczka, bylabym ja nosem wciagnela
ale nie chciala sie zamienic xD
U nas spoko, zjeb odezwal sie raz od tego momentu, gdzie probowal mnie przekonac do polubownego rozwodu, ze w styczniu mu mandatu nie zaplacilam i przyszlo wezwanie z kosztami... powiedzcie mi... jak mozna 2 miesiac nie dawac ani grosza na dziecko, nawet jej paczki nie wyslac na dzien dziecka i pisać do mnie, ze dostal wezwanie z kosztami
w kazdym razie moja corka obecnie ma tytul antychrysta roku, spie chyba mniej niz jak byla noworodkiem, jestem bardzo zmeczona, na froncie uczuciowym cisza, moze to i lepiej bo teraz jak juz uda mi się ja uspic to padam nieprzytomna na lozko...
Kajmakowe a Ty jak sie czujesz? Po co dzwonił?