Rzeczywiście straszne to co mówi teraz przyjmuj do wiadomości, ale nie pozwól by to Tobą kierowało.
Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć. Nie ma chwili w której nie myslalabym o tym wszystkim mijają pomału 2 mce. Ciężko ;(Cześć dziewczyny !
Brak mi słów jak czytam to co opisujecie...
skąd się biorą tak nieodpowiedzialni faceci...
dawno tutaj nie zaglądałam ciężko jest mi też cokolwiek napisać bo moja sytuacja też nie najlepiej wygląda ciągle pod górkę
Zapytam tylko jak sie czujecie ?
Ja na twoim miejscu uniosłabym sie honorem i uciekła do Polski. Miałam kiedyś sytuacje gdzie byłam w związku ze starszym facetem który mnie szykanował, poniżał na szczęście nie miałam z nim dziecka on był rozwodnikiem- udało mi się uwolnić.
Ja jestem w 4 miesiącu ciąży, zostałam porzucona przez faceta z którym "byłam" przez 2 lata. Cudzysłów bo z perspektywy czasu wiem że to było żerowanie na mnie i wykorzystywanie mnie pod każdym względem- moich uczuć i zaufania.
Po tych wszystkich związkach mam narazie dosyć facetów, interesuje mnie tylko moje dziecko, prowadzę działalność która nie była nigdy aż tak dochodowa więc ciężko bedzie mi utrzymać dziecko i wychować je samej. Czasem wyć mi sie chce że musiałam takich upośledzonych facetów spotykać w swoim życiu-:^/