Mimisamotna nawet nie wiesz jak to szybko zleci a będziesz po kilka świeczek na torcie stawiać mi tam czasami się wydaje jak bym to wczoraj z przerażeniem zobaczyła dwie kreseczki a dziś to już przeszło 3 latka;-) To będzie dziewczynka? imię wybrane? A jak w ogóle znosisz ciążę? Mówię czasami nawet jak pary się rozstają to jak się pojawia dziecko ojcowie się starają nie każdy okazuje się okropnym gówniarzem i egoistą.
kooska29 a gdzie mieszkasz za morzem? kilka osób ode mnie z rodziny tam mieszka, kiedyś myślałam sama żeby wyjechać, ale teraz już z dzieckiem to za duże wyzwanie no i nie mam nikogo takiego żeby wszystko nagrał a ja bym "tylko" pojechałam, a na pewno nie rozstanę się z synem i tak już ma tylko jednego rodzica to jeszcze jak ta sierota by był :-(
kooska29 a gdzie mieszkasz za morzem? kilka osób ode mnie z rodziny tam mieszka, kiedyś myślałam sama żeby wyjechać, ale teraz już z dzieckiem to za duże wyzwanie no i nie mam nikogo takiego żeby wszystko nagrał a ja bym "tylko" pojechałam, a na pewno nie rozstanę się z synem i tak już ma tylko jednego rodzica to jeszcze jak ta sierota by był :-(