reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

szczescie wiesz spróbować zapisać zawsze można podobno jak jesteś bezrobotna i masz dziecko w przedszkolu czy żłobku można dostać dofinansowanie jakieś ale nie wiem czy to prawda czy pobożne życzenia mam ;-) Ja mam jakiegoś pecha do prac ciągle coś znajduję i tracę :-( powiem szczerze od kiedy mam dziecko byłam na 3 rozmowach i nigdzie nie zapytali o dziecko i dostałam te posady ale z jednej odeszłam a kolejna upadła firma no złe decyzje, nie pierwsze w życiu i pewnie nie ostatnie :-D też mieszkam z mamą i płacę większa połowę a jeszcze ojciec małego ostatnio znowu przestał płacić ahhh :-( trzymaj się i się nie załamuj można wierzyć że co nas nie zabije nas wzmocni może jak to się często będzie powtarzać to zadziała :-D na wiosnę może trochę ofert o pracy się pojawi. No ja jutro idę złożyć podanie do przedszkola zobaczymy z jakim efektem, bosze niedawno były dwie kreseczki a tu już do przedszkola życie pędzi jak szalone to coś dziś dołuje jutro nie będzie istotne? ;-)

reklama
no dam mu trochę czasu :-( byłam dziś złożyć podanie do przedszkola jak zaczęłam opowiadać to łzy w oczach miałam :-D:-D:-D ustaliłyśmy z babcią że to ona go będzie odprowadzać bo ja to będę ryczeć :-D:-D:-D no oczywiście pod warunkiem że się dostaniemy :-(

Jak to dokładnie wygląda ? Jakie muszą być powody? Po jakim czasie od sprawy alimentacyjnej? Jak długo trwa taka sprawa ? Czy jest szansa od razu na całkowite odebranie, czy najpierw ograniczenie ?

Jeden z powodow do ograniczenia jest to,ze nie mieszkasz z ojciem dziecka,jak teraz masz sprawe o alimenty, mozesz skladac od razy,ale moim zdanie odczekaj z pol roku, wtedy bedziesz mogla z tym pozwie napisac czy odwiedal dziecko, czy placi czy interesuje sie dzieckiem??

Witam;-)
Czy jeszcze tutaj ktoś zagląda? Dziewczyny, co z Wami???
Raczkowa to chyba nick zmieniła, Carlaa to w ogóle zniknęła, widzę tylko Mozi, Jaimis, czasem Renevalkę o Mattkikę i Olę,ale to też rzadko :-(Mam nadzieję,że u Was wszystko w porządku.
U nas zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany :tak:Na szczęście pozytywne.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

reklama
Do góry