reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

szczescie wiesz spróbować zapisać zawsze można podobno jak jesteś bezrobotna i masz dziecko w przedszkolu czy żłobku można dostać dofinansowanie jakieś ale nie wiem czy to prawda czy pobożne życzenia mam ;-) Ja mam jakiegoś pecha do prac ciągle coś znajduję i tracę :-( powiem szczerze od kiedy mam dziecko byłam na 3 rozmowach i nigdzie nie zapytali o dziecko i dostałam te posady ale z jednej odeszłam a kolejna upadła firma no złe decyzje, nie pierwsze w życiu i pewnie nie ostatnie :-D też mieszkam z mamą i płacę większa połowę a jeszcze ojciec małego ostatnio znowu przestał płacić ahhh :-( trzymaj się i się nie załamuj można wierzyć że co nas nie zabije nas wzmocni może jak to się często będzie powtarzać to zadziała :-D na wiosnę może trochę ofert o pracy się pojawi. No ja jutro idę złożyć podanie do przedszkola zobaczymy z jakim efektem, bosze niedawno były dwie kreseczki a tu już do przedszkola życie pędzi jak szalone to coś dziś dołuje jutro nie będzie istotne? ;-)

reklama
no dam mu trochę czasu :-( byłam dziś złożyć podanie do przedszkola jak zaczęłam opowiadać to łzy w oczach miałam :-D:-D:-D ustaliłyśmy z babcią że to ona go będzie odprowadzać bo ja to będę ryczeć :-D:-D:-D no oczywiście pod warunkiem że się dostaniemy :-(

Jak to dokładnie wygląda ? Jakie muszą być powody? Po jakim czasie od sprawy alimentacyjnej? Jak długo trwa taka sprawa ? Czy jest szansa od razu na całkowite odebranie, czy najpierw ograniczenie ?

Jeden z powodow do ograniczenia jest to,ze nie mieszkasz z ojciem dziecka,jak teraz masz sprawe o alimenty, mozesz skladac od razy,ale moim zdanie odczekaj z pol roku, wtedy bedziesz mogla z tym pozwie napisac czy odwiedal dziecko, czy placi czy interesuje sie dzieckiem??

Witam;-)
Czy jeszcze tutaj ktoś zagląda? Dziewczyny, co z Wami???
Raczkowa to chyba nick zmieniła, Carlaa to w ogóle zniknęła, widzę tylko Mozi, Jaimis, czasem Renevalkę o Mattkikę i Olę,ale to też rzadko :-(Mam nadzieję,że u Was wszystko w porządku.
U nas zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany :tak:Na szczęście pozytywne.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

reklama
Do góry