E
eweline48
Gość
Mój na zabawki to nawet nie patrzy. Szkoda nawet kasy wyrzucać w błoto. A jak jedziemy wózkiem to nie nadążam ich za nim zbierać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja teraz planuje kupić rowerek trójkołowy z możliwością pchania. szukam takiego, żeby jeszcze mógł wiosną posłużyć, ale na wszelki wypadek oglądam używane, bo szkoda kasy na nowy (choć nie powiem niektóre wyglądają baaardzo zachęcająco). Może macie w tej kwestii jakieś doświadczenia?:-)
nie dostal bo niby miejsc nie bylo i mial isc jako pierwszy z rezerwoeej a okazuje sie ze przyjmuja po znajomosci,jutro bedzie woja,nie wyjde jak mi dziecka na liste nie wpisza. A jak nie to dzwonie po jakas telewizje!Też nie polecam za bardzo trójkołowego rowerka Mój syn ma 3 lata i rok temu jeszcze nie umiał pedałować, a tej wiosny już tak i od razu jeździł na czterokołowym. Trzykołowy kupiłam, ale nie przydał się za bardzo.
Fikusek Alan się nie dostał do przedszkola? Jeśli masz mocne nerwy to najlepiej idź i wyjaśnij to, może coś się da jeszcze załatwić.