ollka22
MAMUSIA OLIWKI
fikusek u nas jest taka sedzina ze o 600 zl to mozna pomarzyc... dla niej to matki sa od utrzymywania dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze ze u mnie nie ma takiej sedziny....bo porazka by byla....fikusek u nas jest taka sedzina ze o 600 zl to mozna pomarzyc... dla niej to matki sa od utrzymywania dzieci
tak podjal tylko ciekawe czy sedzina na to przystanie bo przeciez w pozwi chyba musze podac powod przez ktory pozbawiam a nie napisac ze ojciec sam tego chcefikusek dobrze ze ojciec alana sam podjala taka decyzje, przynajmneij bedziesz miala spokoj
matitka po rozstaniu to oni jakos wszyscy kasy nie maja... takie dziwne typy...
az sie wierzyc nie chce ze potrafia tak traktowac wlasne dzieci
ma ma i w przyszlym roku sie hajta no wlasnie wiem ze dobrze by bylo sie dogadac co do kwoty ale jak nie to pisze 600 zl i niech mi sedzina obnizafikusek1988 wiesz co sąd i sędzie to swoje widzimi się możecie też jak wam sie uda dogadać na ile oboje się zgadacie na alimenty i wtedy to czyta formalność. A twój eks ma kogoś?