reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

dokladnie niech sie ubieraja i picuja jak chca jak im sie nalezy to ok ale nie takie co kombinuja i im zawsze sie uda a Ty mozesz sobie tylko popatrzec :wściekła/y:

inamorate piekna Hania :-):-):-)

reklama
nooo te panie plotkujacę np w sklepie potrafią byc przeokropne:-D to ich hobby:-D
moje sąsiadki tez bedą miały raj na ziemi:-D
ale akurat mialam na mysli osoby na ktorych zdaniu mi zalezy.. np moj kochany dzidziuś, jeszcze nie wie:-( mysle ze źle tego nie przyjdzie, ale jakos ze wzgledu na jego wiek i zdrowie nie powiedzialam przed wyjazdem. A moze sie juz domysla bo kilka razy była okazja do swietowania i odmowiłam %% to tak podejrzliwie patrzył:tak:
no zobaczymy.. wrócić trzeba i zmierzyc sie codziennoscia:tak:

inamorate prześliczną masz córunię, juz taka faniutka:tak:

emilka wracasz do sosnowca czy z sosnowca wyjezdzasz i wracasz gdziesz ? gadaniem ludzi nie ma sie co martwic ja juz mam to gdzies a szczegolnie swoja bratowa ktora tylko innymi sie interesuje wiec jak sie dowie ze bede sama z dzieckiem to chyba peknie i slowotoku dostanie zeby kazdemu od razu o tym powiedziec taka sensacja i wstyd glupia prostaczka :-D:-D:-D

martttika no troszkę się jej przybrało tydzień temu ważyła 5kg a jak wychodziłyśmy ze szpitala 3kg :-D

Ej ej no ja spędzam godziny w solarium dla dobrego samopoczucia :-) ale nie ściemniam należy mi się i już o :-D

u mnie wszyscy wiedza z otoczenia jak nie jestem wymalowana i nie mam wlosow ulozonych i biegam w trampkach to albo ja jestem chora albo dzieci hehehhehe:-)
nie wyobrazam sobie rano nie zrobic malej toaletki i trzeba sie dobrze czuc, dobrze wygladac i TO DLA SIEBIE SAMEJ
i ja akurat z mopsu nie korzystam ale na bezplatnym pojde bo sie nalezy i tyle i mam gdzies co o mnie pomysle a te brudasy cos zrobic
TYLKO ZWROCCIE UWAGE ZE CHODZA TAM BABY TEZ ZANIEDBANE bo tak im sie podoba a kase ciagna ,takze nie ma sie co patrzec bo jedna woli paczke wajek spalic i juz

ja auto tez mialam kupione i czemu mialabym je sprzedawac,ludzie maja rozne okresy w zyciu i trzeba je przejsc i juz :-)

emilka87 bliskie Ci osoby mogą biadolić że może nie czas na ciążę, może nie z tym człowiekiem itp itd ale zobacz jak słodka jest cócia inamorate jak zobaczą takiego szkraba "głowy dla niego potracą" łącznier z tobą ;-) a ludzmi nie ma się co przejmować dziś gadają o tobie za tydzień o kimś innym, ja mówię od kiedy mam dziecko jakbym odnalazła sens życia - dziecko przewaliło całe moje życie do góry nogami na szczęście ;-)

emilka87dokładnie na początku jest marudzenie, że jak to bez ojca jak Ty sobie poradzisz itp itd a teraz świata poza nią nie widzą, ale co się dziwić przecie jest cudna po mamusi :-D:-D:-D zartuje :)

Raczkowa wrociłam wlasnie do sosnowca i mam juz nerwy bo nie moge sie zalogowac na moj profil na laptopie bo chyba jest jakis wirus a na gosciu klawiatura mi pisze jak chce i stukam po literce:wściekła/y:

a no bedzie trzeba stawic czola tym wszystkim mądralą, nastawiam sie na to od jakiegos czasu, ale tak przykro ze czlowiek musi przez wszystko przechodzic sam.. i nawet nie chodzi tu tylko o partnera ale tez o mame czy brata.. oni mnie wspierają ale niestey na odleglosc... ehh zostaje skype :tak:

chciałabzm miec juz swoja pocieche po tej stronie tak jak wy:tak: tylko ona mnie motywuje i daje sił:tak:
dzieki mamusie ;-)

reklama
ja to akurat nawet do mopsu autem jade jak mam pod reka:)

a ze czlowiek zadba o siebie to chyba lepsze niz jak te brudasy tam chodza i smeirdza w kolejkach...
mi jednie na nerwy dzialaja ci co kase maja, i im sie nie nalzezy a perfidnie oszukuja....:wściekła/y::wściekła/y:

inamorate a twoja corciaz faktycznie cudna jest:-D:-D

emilka wszystko bedzie dobrze:-):-)

Do góry