czesc mamuski po dlugim czasie ,ale doba za krotka a juz usiade to sie nie chce nawet napisac i zawsze sie cos dzieje
ja z moja dwojka,chlopca mam i jeszcze teraz na pare godzin nie raz biore kolejne dziecko,wiec szacunek do mam 4 dzieci ,jazda bez trzymanki:-):-):-)
a wiec u malego przyuwazyli przyrosniete wedzidelko,ale dzwonie juz dwa tygodnie i miejsca nie ma do laryngologa ,wiec czekam do stycznie na ksiazeczke bo chca 300 zl
chyba ich wali na calego .
aa i jakis czas temu mialam pytanie do charlene o nauki czytania ,ale schody zaczynaly sie coraz bardziej w domu,bo czytalam i czytalam i mala nie potrafila powtorzyc nic z czytania dluzszego to poszlam do jej pani i mowie co i jak, i najprawdopodniej ma zespol sluchu neofematyczny( nazwa nieziemska nie do powtorzenia dla mnie) przez niedotlenienie przy porodzie i bedzie miala problem z czytaniem,:-
-
-
-( a piosenki wiersze idelanie na pamiec,pisownia super
wystapilam do dyrektora szkola o skierowanie do poradni pedagogicznej na badania i zajecia,na zajecia dodatkowe w szkole i dodatkowo zmudna dluga praca w domu ,i nie jest to latwo zalatwic, bo terminy bo cos, i ciesze sie ze zauzylam to sama i zaczniemy szybciej niz jakby sie potem mialo okazac za pol roku w szkole, wiec cwiczymy cwiczymy i cwiczymy
carla duzo cierpliwosci,a czemu klocicie sie ze swoim?? masz pracowac i tyle
a i do mam ,ktore nie bardzo wierza w dawcow,ja kontaktow nie zabranialam a nie korzystali a teraz obrot o 100 stopni
tata kubu co wekend go zabiera,jest nadal problem zeby go zabral sam,wiec jezdze ale ostatni zostal na 3h i przjechal zadowolony,i jak juz mnie zobaczyl to nie odchodzil na krok ten moj szkrab
a tata malej niby za kratkami, ale dzwoni raz w tgodniu,interesuje sie ,pisze listy i wiecie CZEGO SIE DOCZEKALAM PO 6 LATACH,-----PRZEPROSIN ZA SWOJE ZACHOWANIE,za sprawy za paszport,za alimenty i wogole i wszystko ma sie zmienic jak wyjdzie w wychowywaniu malej,poczekamy zobaczymy