reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

jamis,moja corcia tez ostatnio nie moze spac.W dzien aniołek a jak klade spac to zaczyna płaczki swoje.Wierci sie i spi w takiej pozycji ze kuperek w górze.Poczatkowo odwracalam ją ale skoro jej tak lepiej spac.Doszlam ze to zabki bo sama w dzien mi pokazywala i za policzek sie łapala.Czasem czopek jej zaaplikuje ale nie zawsze pomaga.

A moje dziecie wczoraj samo przynioslo mi nocnik.Wiec uzanalam ze chce sie bawic ale bedzie okazja do nauki.Wiec zdjelam pieluszke i sadzam ją.A ewcia nawet chetnie wskoczyla na nocniczek i szybko lulululu zrobila:-).Oczywiscie brawa dostała i jaka dumna potem chodzila:-)
Czesto mi ten noicnik przynosi ale wczesniej jakos sie nie kapnelam ze chce w niego siuśki zrobić.Moze cos pojmuje,hmm a moze zwykly przypadek.

A o tych facetach to czasem sie zastanawiam ,czy oni moze mają jakis podrecznik podrywania?ze tych co ja spotykam to na poczatek zawsze taki sam tekst o narzeczonych i nie wierze tu w żadne przypadki:-D

reklama
Aaaaaa i jeszcze znalazlam na nią sposb by dala mi spokojnie popisac na kompie.
rozsypuje jej zapałki i kaze przynosic.Dziecinka moja posłuszna nosi mi po jednej sztuce zawziecie wszystkie i taka zadowolona ze mama jej zadanie wyznacza a nie każe siedziec cicho:-D
Jeszcze nie wpadla na pomysl by zebrac kilka naraz i przyniesc:-D

Rosi79 pomysł z zapałkami godny opatentowania :-D no i gratulacje za "lululu"
a jeśli chodzi o facetów zawsze się śmiałam że jak na imprezie będzie 10 chłopa i tylko jeden z problemami to napewno do mnie się przyczepi :-)

the_devil ty to jesteś nasz kochany rodzyneczek, wszystko złe co piszemy o facetach Ciebie nie dotyczy, wiesz chciałabym kiedyś poznać faceta który jak Ty albo Carlowy Pan potrafił kochał dzieci, no i oczywiście mnie ..... słodzę tak bo piłam bardzo słodką kawę pewnie cukier mi skoczył ;-)

właśnie się dowiedziałam że u mnie w pracy chyba tak różowo nie będzie bo miały być premie co miesiąc a różnie podobno z tym bywa, ale za to jest fajna atmosfera a tego potrzebowała (i wiecie już jestem stara bo zawsze ktoś był ode mnie starszy w pokoju a teraz ja jestem najstarsza:-) ) no zobaczymy po wypłacie jak będzie moje konto wyglądać najwyżej znowu będę szukać pracy :-(

katerinka na pocieszenie to ci powiem ze nie tylko ty masz takiego pecha bo jest na dwie :-):-):-) tak samo podchodze juz do tego jak ty i ciezko mi uwierzyc w to ze istnieja tacy faceci no chyba ze wlasnie samotni ojcowie bo tez wiedza co to znaczy trud wychowawczy w pojedynke i przede wszystkim wiedza co to BEZGRANICZNA MILOSC DO DZIECKA

ja zycze dziewczynom jak najlepiej tym co maja facetow juz ale ja niestety nawet w te sposob sie przejechalam z reszta jak i ty katerinka bo juz mialysmy dziecko i dobrze wiedzieli co przeszlysmy a u mnie szydlo z worka wyszlo w pierszym przypadku po slubie w drugim jak sie okazalo ze jestem w ciazy . Sorry ale ja poprostu takim facetom juz nigdy w zyciu nie uwierze

dlatego dla was dziewczyny zycze tego aby jednak oni byli ci inni choc mimo wszystko zawsze ale to juz zawsze badzcie ostrozne

mlodamama no tak ty tez sama wiesz jak moze byc,ale co trzeba miec nadzieje ze moze sie ulozy,ale trzeba probowac:):-):-):-):-) a jak nie to kawe bede pic bez końca:)

my dzis idziemy na noc do kolezanki na pogaduchy heheheh

katerinka dobra i tylko kawa ale za to w towarzystwie :-p;-);-) babski wieczor i noc rewelacja baw sie dobrze kochana :):-)

a pogoda jest wrecz do bani ja juz czapy dostajke jak siedze w domu niemowiac o moim dziecku, nas dwie juz jakies nerwy biora ją ze nie moze sie wyszalec na placu zabaw a mnie ze nie moge sobie miejsca znalezc eh oby szybko slonkko wyszlo

reklama
the_devil ty to jesteś nasz kochany rodzyneczek, wszystko złe co piszemy o facetach Ciebie nie dotyczy, wiesz chciałabym kiedyś poznać faceta który jak Ty albo Carlowy Pan potrafił kochał dzieci, no i oczywiście mnie ..... słodzę tak bo piłam bardzo słodką kawę pewnie cukier mi skoczył ;-)

Dziękuję jaimis ... żartowałem z tym Waldkiem z Kiepskich :) :) :)

Do góry