reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

yenna gratulacje Mamusiu. dochodz do siebie i ciesz sie synkiem. a na laktacje probuj moze herbatek laktacyjnych i pij duzo wody.

carlla
super ze tak ci sie udalo z praca. ty to umiesz podejmowac wlasciwe decyzje. albo masz taka dobra intuicje. i twoja osoba to super przyklad dla innych ze warto mierzyc wysoko a nie zgadzac sie na ochlapy...

mam nadzieje ze dobrze odbierzesz moj post, nie pisze zlosliwie

i sorry za brak polskich liter, ale cos popstrykalam na klawiaturze.

reklama
Yenna ale super !! Gratuluje :))

Jak sie czujesz po cesarce ? Bo chyba mialas obawy. Eee no ladna waga i dlugosc, bardzo ladnie, Czekamy na zdjecia !!

carlaa ja też się bałam że nikt nie będzie chciał nic kupować. powiem Ci że zaczynałam z nową odzieża dla dzieci, ale mi nie wychodziło. przezuciłam się na używane i jak narazie fajnie jest.
dziś np też byłam , Martynka u koleżanki a ja na rynku. i opłaciło mi się zapłacić opiekunce, paliwo, opłaty i jeszcze wyjść na swoje. a jestem przed towarem. a jak mam nową dostawę to jest jeszcze lepiej.

najgorzej się odważyć i wiadomo trzeba być sumiennym i nie robić na odpieprz, czytaj że nie musi ktoś nad toba stać. i jest dobrze. najważniejsze to popatrzeć np czego brak, czy jest mało i w to się pchać. by nie było dużej konkurencji. a jak masz jeszcze dobry towar, i jesteś miła, czasami stałemu klientowi opuscisz z ceny czy coś dorzucisz to wychodzi się na swoje.

a jutro cały dzień dla Martynki, u nas śliczna pogoda to rano się pakujemy i idziemy na ulubiony plac zabaw Martynki a przy okazji spacer po moim ulubionym parku. i jeszcze mnóstwo innych rzeczy.

w ciąży nienawidziłam niedzieli, dołowały mnie te rodzinki razem spacerujące. a teraz mi to nie przeszkadza. jak tylko jest ładna pogoda to wychodzimy niemal z rana a wracamy na obiad i spowrotem.

życzę Wam milego wieczoru i udanej niedzieli. mi i Martynce szykuje sie ciekawy dzień

u mnie na ulicy fryzjer na fryzjerze i tak samo z kosmetyczka ale tez stalo sie modnie ze ktos ma swoja dzialalosc i przjezdza do domu gratis,to chyba lepszy interes,nie zawsze mozna wyjsc a taka przjemnosc zawsze lepiej robi

a my mamy dzisiaj dzien leniucha ,strasznie pada,caly dzien w pidzamie :-D ,wieczorem idziemy na spacer i na jakas pizze, calkowity dzien luzu :))))))

carlaa ja też się bałam że nikt nie będzie chciał nic kupować. powiem Ci że zaczynałam z nową odzieża dla dzieci, ale mi nie wychodziło. przezuciłam się na używane i jak narazie fajnie jest.
dziś np też byłam , Martynka u koleżanki a ja na rynku. i opłaciło mi się zapłacić opiekunce, paliwo, opłaty i jeszcze wyjść na swoje. a jestem przed towarem. a jak mam nową dostawę to jest jeszcze lepiej.

najgorzej się odważyć i wiadomo trzeba być sumiennym i nie robić na odpieprz, czytaj że nie musi ktoś nad toba stać. i jest dobrze. najważniejsze to popatrzeć np czego brak, czy jest mało i w to się pchać. by nie było dużej konkurencji. a jak masz jeszcze dobry towar, i jesteś miła, czasami stałemu klientowi opuscisz z ceny czy coś dorzucisz to wychodzi się na swoje.

a jutro cały dzień dla Martynki, u nas śliczna pogoda to rano się pakujemy i idziemy na ulubiony plac zabaw Martynki a przy okazji spacer po moim ulubionym parku. i jeszcze mnóstwo innych rzeczy.

w ciąży nienawidziłam niedzieli, dołowały mnie te rodzinki razem spacerujące. a teraz mi to nie przeszkadza. jak tylko jest ładna pogoda to wychodzimy niemal z rana a wracamy na obiad i spowrotem.

życzę Wam milego wieczoru i udanej niedzieli. mi i Martynce szykuje sie ciekawy dzień
to fajnie,ze ci idzie ci interes
moglabyc mi doradzic
a ja wlasnie robie na zaliczenie projekt-wlasnej działalnosci-sklep z odzieżą dla dzieci z zagranicy,nie wiesz czy jak dac za wyjamen i oplaty 1200 plus czunsz 480 ,to malo czy normalnie czy duzo jak na oplaty?? a wyposazenie sklepu ile moze kosztowac??jak dam za wyposazenie 2000 to bedzie to realna cena???

reklama
Do góry