katerinka111
Fanka BB :)
a moja corcia zrobila mi dzis prezent-niespodzianke ,nauczyla sie sama ruszac i chamowac na duzym rowerku i teraz juz jezdzi sama jak talala
)))))))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Was rozumiem. Ale jak można dać z kimś sobie spokój jak nie minęly nawet 2 całe dni odkąd się nie odzywałam, wszędzie był zablokowany a on przyjechał i w dodatku sam sobie drzwi otworzył. Jak go zobaczyłam zaczęłam się trząść i kazałam mu "wypier**lać" to był odruch. A potem zaczął płakać, trzymał mnie tak mocno i przytulał i nie chciał puścić. Oczywiście powiedział,że nie wyjdzie bo mnie kocha. Nic mu nie powiedziałam tylko wyjdź już stąd. No i poszedł. Ciężko było ale nie dam się w końcu chce się od niego uwolnić. Napisałam mu wiadomość na gg ale nie odblokowywałam, nie chce wiedzieć co odpisze.
.... I UWIERZ ZNAM RODZINY GDZIE MAJA FUL KASY,NA STOLE WODKA,FAJKI W GEBIE A DZIECKU NIC NIE KUPIA BO SZKODA PIENIEDZY I NIE MUSZA MIEC![]()
i kiedys np,sasiadka mnie sie pyta skad ja to wszystko mam dla dzieci ,to jej mowie a co ja moje nie maja prawa miec,bo jestem sama???zaraz sie zamknela i wiecej sie nie zapytala hehe
...
to odnośnie mojej wypowiedzi o przemocy domowej?? Po prostu nie znam tego na szczęście z własnego doświadczenia, i bardzo się z tego powodu cieszę. Przykro mi, że innych to spotkało/spotyka.yenna to ty moze w swiecie bajek zyjesz ale kto przezyl cos na wlasnej skorze nie sciemnia tylko mowi o tym wprost !!!!! i nie chowa glowy w piasek