fikusek1988
Mama Alanka:)
Carlaa super ze wasz zwiazek tak kwitnie az milo sie czyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewaTorek sliczny maly ! I ty tez super wygladasz naprawde
Jestes pewna, ze chcesz w ogole go podawac jako ojca ? A pozniej szarpac sie po sadach, odbierac prawa- to nie jest proste (studiuje prawo), a jak nie odbierzesz bedziesz musiala sie o wszystko prosic o kazda glupoite, o paszport itd. Duzo alimentow pewnie nie dostaniesz, a tak to chociaz 170 dla samotnej matki, to nie wiele, ale zblizone do naszych realiow alimentacyjnych. To jest tylko moje zdanie, ale i ja i carlaa i fikusek nie podalysmy i mysle, ze nie rozpaczamy z tego powodu. Moge Ci pozniej wyslac te wnioski, wybor nalezy do Ciebie.
sliczny maluszek i ty super wygladasz ja wnioskow nie mam bo niepodawalam ojca.
Ale jest tu sporo dziewczyn co napewno pomoga w tej kwesti
Teraz tylko jeszcze ja i już zamykam rodzące w 2010
ewat0re84[/B] witaj .. milo ze znowu znami bedziesz ... przydadza sie rady mlodej mamy :-)
ewatorek ja tez pamietam witaj kochana:* Oj jaki Twoj maluszek cudny..az mi sie Jasiek przypomnial jak byl malutki..A Ty wygladasz..Ty wogole bylas w ciazy?
Eh momentami siedze i tak sobie mysle ze naprawde warto bylo morze lez wylac zeby go tulic w ramionach mimmo wszystko..to moj sens zycia na dzien dzisiejszy....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IEwatorek ale Wy piękni jesteście
ewaTorek sliczny maly ! I ty tez super wygladasz naprawde
Jestes pewna, ze chcesz w ogole go podawac jako ojca ? A pozniej szarpac sie po sadach, odbierac prawa- to nie jest proste (studiuje prawo), a jak nie odbierzesz bedziesz musiala sie o wszystko prosic o kazda glupoite, o paszport itd. Duzo alimentow pewnie nie dostaniesz, a tak to chociaz 170 dla samotnej matki, to nie wiele, ale zblizone do naszych realiow alimentacyjnych. To jest tylko moje zdanie, ale i ja i carlaa i fikusek nie podalysmy i mysle, ze nie rozpaczamy z tego powodu. Moge Ci pozniej wyslac te wnioski, wybor nalezy do Ciebie.
ja znieczulenie nie mialam,nawet nie chcialabym miec chcialam przezyc w pelni porod
wcale nie chodze tez po zasilkahc i nei prosze o pomoc po prostu dostaje to co sie nalezy
Rosi u nas mikolaja w sumie tez nie bylo,Alan mial w sobote roczek no i przyjecie mu zrobuilam i w niedziele tez no i juz za bardzo kasy nei ma,ale zabaki ma z urodzin