reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam, bo jakos tak no nie mam ostatnio dobrych dni na pisanie. Kabaretka gratulacje synka. Dziewczyny gratulacje maluszków które już sa z wami.
Milkada ja będe miała dziewczynkę i w sumie poza tym że mam jakies chyba ze 3 kg wiecej i biust wiekszy to nic sie nie zmienilam, wiec kabaretka ma racje, na to nie ma reguly.
AdiLea jak tam Hania i wspolne spacerki i jak sprawuje sie tatus?
Firanka mam nadzieje ze u Ciebie już lepiej i samopoczucie przede wszystkim masz lepsze.
U mnie poki co walka z egzaminami a tak poza tym to jakos tak nie mam ostatnio za bardzo na nic checi. Moze i pogoda nie sprzyja i w ogole jakos tak dziwnie sie zrobilo u mnie. No nic moze przejdzie.
Milego popoludnia wszystkim zycze.

reklama
Będę miała SYNA :-D:-D:-D Bardzo się cieszę :-).I czuję się dumna,bardzo dumna :-)
Od początku mówiłam że chłopak będzie,potem trochę zwątpiłam bo zbrzydłam ale jednak kobieta potrafi to wyczuć :-).

AdiLea cieszę się że jesteś już spokojniejsza,i jakoś Ci się wszystko poukładało :-). Daje mi to siłę,i nadzieję że jak Kubuś się urodzi to będzie mogło być tylko lepiej :-).
A dziś mój mały brzdąc tak dokazuje,wierci się prawie cały czas :-Dchyba jakiś piłkarz z niego będzie :-D

Milkada a nie mowilam :-) Obie bedziemy mialy synow. Taka dumna rozpiera, co :tak: Ciesze sie strasznie za nas obie. Fajnie jeszcze jak by nam sie udalo urodzic tego samego dnia;-) GRATULACJE :-)
Juz masz imie - zazdrosze, tez mi sie podoba Jakub, myslalam o tym, ale po ang to jest James (czyli jak ojciec mojego dziecka) wiec odpada. Na razie podoba mi sie Filip, ale nie jestem do niego przekonana.

Damy sobie rade, co? :sorry2:

Yvaine i Mikaldo gratuluję poznania płci dzieci:tak:. Ja od początku u siebie obstawiałam,pragnęłam dziewczynkę i z ciężkim sercem na pytanie :"A co zrobisz jak będzie syn?" odpowiadałam,że też będę kochać:-D:-D:-D.

Kabaretko i Mikaldo co do brzydnięcia w ciąży to ja wyglądałam masakrycznie źle...od 6 miesiąca zaczęłam po prostu wyglądać jak takie gów*o poprostu wstyd było mi robić sobie zdjęcia w ciąży i dlatego na Nk mam jedną fotkę z brzuchem,a reszta jest pokasowana i powywalana bo dzień przed porodem jak mi mama zrobiła zdjęcie to wyglądam jak świnia...

A ja? Hmmm nadal smutna,do tego okres mi się spóźnia,ale to na pewno przez nerwy,chyba,że znowu mam coś z nerkami:confused:...Jedyne co mnie cieszy ostatnio to Nicole,to,że sobie ładnie chodzi,mimo,że nie może przejść progu w pokoju,to,że jest taka uśmiechnięta zawsze...a co do taty Niculi to wiem,że kocha Mała,ale po prostu jakoś tak mi się prszykro zrobiło...zresztą wczoraj powiedzieliśmy sobie bardzo dużo przykrych słów:-(

AdiLeo polecam kropelki Infacol i sab simplex na kolki. To dobrze,że tata Hani łoży na Malutką.

Mamuśki kochane w carefurze są pampersy po 35.90 z bajkami na dvd gratis - wszystkie rozmiary
Polecam się zaopatrzyć mamuśką z dziećmi na świecie i tymi w brzuszkach,wiadomo pierwsze miesiące,albo tygodnie lepiej zainwestować w lepsze pieluszki.:tak:

Kabaretko mi bardzo podoba się Sebastian,albo Michał :-) ja sama chciałam dać któreś z tych: Jan,Bonifacy, Vincenty

Ostatnia edycja:
Firanka dzieki za podpowiedzi.
Nie martw sie co do klotni z tata Nicoli. Predzej czy pozniej sie wyjasni. Najwazniejsze ze masz swoja perelke kolo siebie. Tez bym chciala zeby moje malenstwo bylo przy mnie. Smutno na dluzsza mete tak samej byc i siedziec calymi dniami...

Kabaretko czasami to wierz mi,że tęsknie za ciążą...Nicole jest żywym srebrem,wszędzie jej pełno,ucieka przed wszystkimi w formie zabawy po całej chacie,przechodzi pod fotelami,a ostatnio próbuje przejść między nogami mojego psa...tylko nie daje rady bo to jamnik:-D:-)...w zeszłym tygodniu u mnie w domu panowała grypa i ja sama opiekowałam się Niculką,odwróciłam się żeby wrzucić pieczarki do garnka,i zrobiło mi się za cicho,wparowałam do wc ( tam Nica uwielbia rządzić najbardziej) a Maluda z domestosem w rączce...w ciuchach ją włożyłam pod kran i zaczęłam opłukiwać,bo nigdy nic nie wiadomo,a lepiej dmuchać na zimne...broi tak,że bym musiała ją chyba w kojcu trzymać,ostatnio rozstroiła moim rodzicom telewizor tak,że nie mogłam go odkodować,a okazało się,że z tv przełączyła na dtv...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: rojber taki,że szok:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kabaretka mnie się bardzo podoba Filip,tak miał się nazywać mój synek ale to imię za bardzo kojarzy mi się z ojcem mojego dziecka i tylko z tego powodu tak go nie nazwę:-).Ale imię bardzo ładne ....
Troszkę Ci zazdroszczę że dopiero 3 kg przytyłaś,ja już 8 kg :szok:.Tylko najdziwniejsze jest to że nie wiem gdzie te kilogramy są bo ja ich jakoś nie widzę :-)

firanka ja też ostatnio nawet zdjęcia nie mogę sobie zrobić bo wyglądam okropnie :dry: Ale i tak jak brzuszek bardziej urośnie,wybieram się do znajomego fotografa na sesję z brzuszkiem :-),tak na pamiątkę :-).A on potrafi cuda zdziałać więc napewno zdjęcia dobrze wyjdą :-)

Jak tam wasze humorki dziewczyny? Mnie od rana uśmiech z buzi nie schodzi :-) duma mnie rozpiera :-)

reklama
Firanka pomimo ze pewnie musisz miec oczy dookola glowy i wszystkich innych trudnosci, to ile Nicola szczescia i radosci ci daje :-) Ja sie nie moge doczekac juz czerwca, mam dosc zimy!!!

Milkada a jesz o wiele wiecej niz normalnie? :blink: Fajne uczucie jak sie zna plec, co? Wiesz ze to chlopiec. Mozesz na glos dumnie powiedziec - bede miala SYNA :-) Wspaniale uczucie. A jak zareagowalas jak ci lekarz powiedzial? Bylas na badaniu sama czy z kims? Zdradz mi jak to bylo :tak:

AdiLea gratuluje przespanej nocki :-) Widze ze coraz lepiej ci idzie, i dobrze, pamietaj ze to ty podnosisz nas wszystkie na duchy, pokazujac jak sobie swietnie sama radzisz z Hania. :blink:

Do góry