reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

bezsenna o ktorej Ci Kubus chodzi spac, ze spicie do 9-10??
dla mnie to szok, bo Filip wstaje tak bladym switem, ze codziennie rano umieram...
asuzana o ktorej wychodzisz do pracy,ze Pauliska spi jeszcze?
ja w dniw, ktore pracuje nastawiam budzik na 7. ale nie pamietam czy choc raz mi sie to przydalo... bo Filip wstaje o 6 czasem 6.15 a czasem juz 5.45 :crazy: i oczywiscie wlazi mi zaraz do lozka - bardzo chetnie po mnie...
a do lodowki to moj Fif-lasuch jakos jeszcze (cale szczescie :-D) nie wpadl na to by samemu otwoerac lodowke. ale chetnie do niej zaglada jak juz jest otwarta. wie texz dodkonale, gdzie trzymam coasteczka, rodzynki itp. i czesto stoi i obok i nawoluje. potrafi tez sie niezle wkurzyc jak np. rodzynki w miseczce mu sie skoncza a mama nie chce dac wiecej. robi wtedy zbojecka mine i rzuca miseczka o podloge. lobuz jest jak nie wiem co :tak:

reklama
dziewczyny tak sie boje tego co bedzie. miala tysioce mysli chcialam to wszystko nawet zakonczyc ale z drugiej strony boje sie konsekwencji. najsmieszniejsze jest to ze ja juz sobie wyobrazalam to jak groszek juz bedzie przy mnie, jak mu bede bajki czytac i wogole. pewnie gdyby nie to ze znalazlam sie w takiej sytuacji bardziej cieszylabym sie z tego ze bede miala dziecko. widac tak mialo byc. tak sobie mysle ze sa dziewczyny, ktore maja gorzej w zyciu ode mnie. tak mi sie przynajmniej wydaje. nie wiem nawet co pisze to chyba nie ma ladu ani skladu co napisalam ale cos musialam napisac. :)

bezsenna o ktorej Ci Kubus chodzi spac, ze spicie do 9-10??
dla mnie to szok, bo Filip wstaje tak bladym switem, ze codziennie rano umieram...

Koło 21-22... I do tego nie przesypia jeszcze nocy. Wieczorami trochę się z nim męczę zanim zasnę, ale za to potem mogę trochę pospać. Ja wolę w nocy trochę dłużej posiedzieć nad książkami czy coś, ale za to rano pospać. Śpioch ze mnie ;-)A mój Kubul też buntownik.Jak się wkurza to też rzuca misiem, wyrzuca zabawki z łóżeczka na podłogę :] Charakterne dzieci nam rosną ;-)

Mi się przysnęło, właśnie wstałam.
Każdy dzień jest dla mnie jak kara ! dosłownie, siedzę, nic nie robię, nudzę się dobitnie ! i co tu zrobić aby się mniej nudzić ?

dlaczego jest tak ze zawsze zako****emy sie w tych zlych chlopakach. co oni maja takiego w sobie ze tak nas do nich ciagnie.??????????????? nie potrafie tego zrozumiec chyba zaczynam wariowac. powinnam go znienawidziec a nie moge bez sensu jest to wszystko.

Mi się przysnęło, właśnie wstałam.
Każdy dzień jest dla mnie jak kara ! dosłownie, siedzę, nic nie robię, nudzę się dobitnie ! i co tu zrobić aby się mniej nudzić ?
Sciagnij sobie ebooka jezyk niemowlat i czytaj czytajjjjjjjj czytajjjjjjj :) Jak nie wiesz jak ja Ci wysle na meila:) Bo sciagnelam z chomika troche poczytalam ale stwierdzilam ze Jasiek juz na to za duzy jest:-D ahahahahahahaha :D:D

dlaczego jest tak ze zawsze zako****emy sie w tych zlych chlopakach. co oni maja takiego w sobie ze tak nas do nich ciagnie.??????????????? nie potrafie tego zrozumiec chyba zaczynam wariowac. powinnam go znienawidziec a nie moge bez sensu jest to wszystko.

Bardzo dobrze wiem co czujesz.
U mnie każdy też psioczy na mojego, odradzają mi jakąkolwiek dalszą znajomość z nim, a ja sama doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Tylko co z tego? nadal o nim myślę, popłakuję.
Jest bardzo ciężko.
Tak mnie skrzywdził, jeszcze zapowiedział niezłą przeprawę przez sąd, a ja mu ulegam kiedy mówi o prawdopodobnym spotkaniu ? ehhh... głupia jestem i tyle.

Jaki tu widze owczy pęd.Hehehe.Jedna z was rzuca haslo ze niby ja to nikita i zaraz wiekszosc z was tak twierdzi.
Otóż powiem ze nie mam z nią nic wspólnego!!!!!!!!i prosze mnie nie oskarżac o takie rzeczy.Mam swoje problemy i sprawy na głowie by mi byly takie glupoty w glowie jak podszywanie sie pod kogos.Niby w jakim celu????????

Nikita,wczesniej bylo mi ciebie żal i staralam sie zrozumiec Twoja sytuacje bo mialam bardzo podobnie.Ale jak przeczytalam ze dostalas od lekarza leki na reumatyzm(nie pamietam dokladnie na co ale chyba na to) i ze niby lekarz przy tym cie poinformowal ze przepisuje to na poronienie?????i ze daje 30 % szans??????to takie dla mnie dziwne i to bardzo.Zaczynam rowniez zastanawiac sie nad tym co piszesz.
A jezeli prawdą jest to co piszesz to pamietaj ze mozesz kiedys mocno żalowac że zabiłaś.............
nie wiem czy masz juz inne dzieci czy nie a moze to twoje piersze i jedyne być.I jesli zdecydujesz sie urodzic to mozesz kiedys powiedziec ze to najlepsze co cie w życiu spotkalo.

zarzucacie mi ze mnie rajcuje wszczynanie kłótni.Otoz mylicie sie.Ja poprostu wyrazam swoje zdanie a że jest ono inne niż wasze to juz nie moj problem.I dodam ze nie przejmuje sie wyzwiskami bo to czysta zawiść z waszej strony.
A na forum ja nikogo nie wyzywam ani nie sugeruje by opuscil to forum wiec prosze i mnie nie pouczac co mam robić:angry:

Rosi a kogo masz na mysli ze cie podejrzewa?
nie wglebiam sie w ta sprawe nie wadomo jak....
ale tak jak piszesz masz prawo do wlasnego zdania ale pamietaj ze nie jestes jedynym uzytkownikiem forum i jezeli beda takie burzliwe sytuacje jak dotychcasz to grozi zamknieciem watku.
Nie lepiej sie jakos dogadac?
nikt cie o nic nie oskarza i nie mowi ci co masz robic wiec sie tak nie bulwersuj!
ale czasem warto ugryzc sie w język przed napisaniem czegoś co niesie konsekwencje.

reklama
Do góry