reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

bezsenna o ktorej Ci Kubus chodzi spac, ze spicie do 9-10??
dla mnie to szok, bo Filip wstaje tak bladym switem, ze codziennie rano umieram...
asuzana o ktorej wychodzisz do pracy,ze Pauliska spi jeszcze?
ja w dniw, ktore pracuje nastawiam budzik na 7. ale nie pamietam czy choc raz mi sie to przydalo... bo Filip wstaje o 6 czasem 6.15 a czasem juz 5.45 :crazy: i oczywiscie wlazi mi zaraz do lozka - bardzo chetnie po mnie...
a do lodowki to moj Fif-lasuch jakos jeszcze (cale szczescie :-D) nie wpadl na to by samemu otwoerac lodowke. ale chetnie do niej zaglada jak juz jest otwarta. wie texz dodkonale, gdzie trzymam coasteczka, rodzynki itp. i czesto stoi i obok i nawoluje. potrafi tez sie niezle wkurzyc jak np. rodzynki w miseczce mu sie skoncza a mama nie chce dac wiecej. robi wtedy zbojecka mine i rzuca miseczka o podloge. lobuz jest jak nie wiem co :tak:

reklama
dziewczyny tak sie boje tego co bedzie. miala tysioce mysli chcialam to wszystko nawet zakonczyc ale z drugiej strony boje sie konsekwencji. najsmieszniejsze jest to ze ja juz sobie wyobrazalam to jak groszek juz bedzie przy mnie, jak mu bede bajki czytac i wogole. pewnie gdyby nie to ze znalazlam sie w takiej sytuacji bardziej cieszylabym sie z tego ze bede miala dziecko. widac tak mialo byc. tak sobie mysle ze sa dziewczyny, ktore maja gorzej w zyciu ode mnie. tak mi sie przynajmniej wydaje. nie wiem nawet co pisze to chyba nie ma ladu ani skladu co napisalam ale cos musialam napisac. :)

bezsenna o ktorej Ci Kubus chodzi spac, ze spicie do 9-10??
dla mnie to szok, bo Filip wstaje tak bladym switem, ze codziennie rano umieram...

Koło 21-22... I do tego nie przesypia jeszcze nocy. Wieczorami trochę się z nim męczę zanim zasnę, ale za to potem mogę trochę pospać. Ja wolę w nocy trochę dłużej posiedzieć nad książkami czy coś, ale za to rano pospać. Śpioch ze mnie ;-)A mój Kubul też buntownik.Jak się wkurza to też rzuca misiem, wyrzuca zabawki z łóżeczka na podłogę :] Charakterne dzieci nam rosną ;-)

Mi się przysnęło, właśnie wstałam.
Każdy dzień jest dla mnie jak kara ! dosłownie, siedzę, nic nie robię, nudzę się dobitnie ! i co tu zrobić aby się mniej nudzić ?

dlaczego jest tak ze zawsze zako****emy sie w tych zlych chlopakach. co oni maja takiego w sobie ze tak nas do nich ciagnie.??????????????? nie potrafie tego zrozumiec chyba zaczynam wariowac. powinnam go znienawidziec a nie moge bez sensu jest to wszystko.

Mi się przysnęło, właśnie wstałam.
Każdy dzień jest dla mnie jak kara ! dosłownie, siedzę, nic nie robię, nudzę się dobitnie ! i co tu zrobić aby się mniej nudzić ?
Sciagnij sobie ebooka jezyk niemowlat i czytaj czytajjjjjjjj czytajjjjjjj :) Jak nie wiesz jak ja Ci wysle na meila:) Bo sciagnelam z chomika troche poczytalam ale stwierdzilam ze Jasiek juz na to za duzy jest:-D ahahahahahahaha :D:D

dlaczego jest tak ze zawsze zako****emy sie w tych zlych chlopakach. co oni maja takiego w sobie ze tak nas do nich ciagnie.??????????????? nie potrafie tego zrozumiec chyba zaczynam wariowac. powinnam go znienawidziec a nie moge bez sensu jest to wszystko.

Bardzo dobrze wiem co czujesz.
U mnie każdy też psioczy na mojego, odradzają mi jakąkolwiek dalszą znajomość z nim, a ja sama doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Tylko co z tego? nadal o nim myślę, popłakuję.
Jest bardzo ciężko.
Tak mnie skrzywdził, jeszcze zapowiedział niezłą przeprawę przez sąd, a ja mu ulegam kiedy mówi o prawdopodobnym spotkaniu ? ehhh... głupia jestem i tyle.

Jaki tu widze owczy pęd.Hehehe.Jedna z was rzuca haslo ze niby ja to nikita i zaraz wiekszosc z was tak twierdzi.
Otóż powiem ze nie mam z nią nic wspólnego!!!!!!!!i prosze mnie nie oskarżac o takie rzeczy.Mam swoje problemy i sprawy na głowie by mi byly takie glupoty w glowie jak podszywanie sie pod kogos.Niby w jakim celu????????

Nikita,wczesniej bylo mi ciebie żal i staralam sie zrozumiec Twoja sytuacje bo mialam bardzo podobnie.Ale jak przeczytalam ze dostalas od lekarza leki na reumatyzm(nie pamietam dokladnie na co ale chyba na to) i ze niby lekarz przy tym cie poinformowal ze przepisuje to na poronienie?????i ze daje 30 % szans??????to takie dla mnie dziwne i to bardzo.Zaczynam rowniez zastanawiac sie nad tym co piszesz.
A jezeli prawdą jest to co piszesz to pamietaj ze mozesz kiedys mocno żalowac że zabiłaś.............
nie wiem czy masz juz inne dzieci czy nie a moze to twoje piersze i jedyne być.I jesli zdecydujesz sie urodzic to mozesz kiedys powiedziec ze to najlepsze co cie w życiu spotkalo.

zarzucacie mi ze mnie rajcuje wszczynanie kłótni.Otoz mylicie sie.Ja poprostu wyrazam swoje zdanie a że jest ono inne niż wasze to juz nie moj problem.I dodam ze nie przejmuje sie wyzwiskami bo to czysta zawiść z waszej strony.
A na forum ja nikogo nie wyzywam ani nie sugeruje by opuscil to forum wiec prosze i mnie nie pouczac co mam robić:angry:

Rosi a kogo masz na mysli ze cie podejrzewa?
nie wglebiam sie w ta sprawe nie wadomo jak....
ale tak jak piszesz masz prawo do wlasnego zdania ale pamietaj ze nie jestes jedynym uzytkownikiem forum i jezeli beda takie burzliwe sytuacje jak dotychcasz to grozi zamknieciem watku.
Nie lepiej sie jakos dogadac?
nikt cie o nic nie oskarza i nie mowi ci co masz robic wiec sie tak nie bulwersuj!
ale czasem warto ugryzc sie w język przed napisaniem czegoś co niesie konsekwencje.

reklama
Do góry