reklama
Margolcia28
Mama 3 synków :*
Hej Dziewczynki :-)
ja na troszke sie usune , faktycznie przesadzilam ze slowami .... ale ..... zreszta nie ma sie co tlumaczyc ..... bede was czytac i w myslach wspierac a poprostu nie chce by przezemnie forum zostalo zamkniete .... trzymajcie sie mamuśki , pamietajcie JESTEŚCIE WIELKIE :-)
ja na troszke sie usune , faktycznie przesadzilam ze slowami .... ale ..... zreszta nie ma sie co tlumaczyc ..... bede was czytac i w myslach wspierac a poprostu nie chce by przezemnie forum zostalo zamkniete .... trzymajcie sie mamuśki , pamietajcie JESTEŚCIE WIELKIE :-)
katerinka111
Fanka BB :)
margolcia nie przesadzaj,KTO INNY POWINIEN SIE USUNAC,nie wdawaj sie w dyskusje i bedzie ok
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Nawet nie próbuj!! Masz tu siedziec razem z nami!!I to nie Twoja wina!!!
Witam mamusie
Ja właśnie wróciłam z miasta, musiałam pozałatwiać kilka spraw i o dziwo, jak nigdy od miejsca do miejsca i wszystko załatwione ! Jestem zadowolona bardzo, bo zawsze a to czegoś zapomniałam, a to coś dowieść, a to coś się pozmieniało i brakuje tego czy tamtego - a tu dziś wszystko załatwione !
Super ! kilka rzeczy z głowy
Przyszły dziś do mnie zamówione buteleczki i podgrzewacz ze sterylizatorem
Teraz brakuje mi już tylko pościeli do łóżeczka i samych pamperów i kosmetyków dla dzidzi które planuję zakupić na sam koniec.
Ps. w sobotę idę na spotkanie z moim ex-em prawdopodobnie Puki co tak zaproponował.
Ja właśnie wróciłam z miasta, musiałam pozałatwiać kilka spraw i o dziwo, jak nigdy od miejsca do miejsca i wszystko załatwione ! Jestem zadowolona bardzo, bo zawsze a to czegoś zapomniałam, a to coś dowieść, a to coś się pozmieniało i brakuje tego czy tamtego - a tu dziś wszystko załatwione !
Super ! kilka rzeczy z głowy
Przyszły dziś do mnie zamówione buteleczki i podgrzewacz ze sterylizatorem
Teraz brakuje mi już tylko pościeli do łóżeczka i samych pamperów i kosmetyków dla dzidzi które planuję zakupić na sam koniec.
Ps. w sobotę idę na spotkanie z moim ex-em prawdopodobnie Puki co tak zaproponował.
Nie ma takiej możliwości !
nawet tak nie żartuj... MASZ TU Z NAMI ZOSTAĆ !
Dziewczyny nikt nikomu nie karze sie usuwac.
Poniosło pewne osoby ale mysle ze juz wiecie na czym błąd polegał.
starajcie sie w razie jakis konfliktow spokojnie je rozwiązać.
W razie problemu macie 2 moderatoratorów do dyspozycji a gdyby ich nie było zawsze sa jeszcze inni. Mozecie zgłosic administartorom problem i pomoga wam rozwiazac to niz np jedna druga wyzywac.
Jest to forum gdzie kazdy moze pisac i nikt pod czyjąś presją nie powinien stąd odchodzić.
w razie problemów również służe pomocą.
Wystarczy PW i zjawiam się.
u was jestem po raz kolejny w odwiedzianch przy aferze i znów ze tak powiem skakalyscie sobie do gardeł.
będę do was zaglądać w miarę systematycznie ale gdyby coś walcie smiało.
i tak na przyszłosc widze ze niektóre nie stosuja sie do regulaminu i łamią jego pkt 3.
Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.
Poniosło pewne osoby ale mysle ze juz wiecie na czym błąd polegał.
starajcie sie w razie jakis konfliktow spokojnie je rozwiązać.
W razie problemu macie 2 moderatoratorów do dyspozycji a gdyby ich nie było zawsze sa jeszcze inni. Mozecie zgłosic administartorom problem i pomoga wam rozwiazac to niz np jedna druga wyzywac.
Jest to forum gdzie kazdy moze pisac i nikt pod czyjąś presją nie powinien stąd odchodzić.
w razie problemów również służe pomocą.
Wystarczy PW i zjawiam się.
u was jestem po raz kolejny w odwiedzianch przy aferze i znów ze tak powiem skakalyscie sobie do gardeł.
będę do was zaglądać w miarę systematycznie ale gdyby coś walcie smiało.
i tak na przyszłosc widze ze niektóre nie stosuja sie do regulaminu i łamią jego pkt 3.
Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.
Ostatnia edycja:
Margolcia28
Mama 3 synków :*
Jestem,jestem :-)
musze poprostu ochłonąc,a gotuje sie wemnie caly czas .....
i dziekie .... a za wszystko :-)
musze poprostu ochłonąc,a gotuje sie wemnie caly czas .....
i dziekie .... a za wszystko :-)
C
Carlaa
Gość
Orchidea często jest tak, że im bardziej zmęczone dziecko, tym trudniej mu zasnąć. Nela potrafi zasnąć od razu, a czasem męczy się z 30 minut.
Robisz tak- kąpiel, flaszka, i do wyrka. NIE MA WYCIĄGANIA!!!! Zgaś światło, co kilka minut przychodź żeby wiedział że jesteś blisko, pogłaszcz go, mów do niego, ale nie wyciągaj z łóżeczka!!! I nie daj sobie wejść na głowę mamie, Ty wiesz lepiej, to Twój syn. I to Ty masz go wychować po swojemu.
Ja Nelkę kąpię między 19 a 19.30. Są wyjątki, jak np. muszę po ojca jechać to później. Ale jest stała pora, ona się przyzwyczaiła i tak jest dobrze. Ja od 20 mam spokój i czas dla siebie.
Robisz tak- kąpiel, flaszka, i do wyrka. NIE MA WYCIĄGANIA!!!! Zgaś światło, co kilka minut przychodź żeby wiedział że jesteś blisko, pogłaszcz go, mów do niego, ale nie wyciągaj z łóżeczka!!! I nie daj sobie wejść na głowę mamie, Ty wiesz lepiej, to Twój syn. I to Ty masz go wychować po swojemu.
Ja Nelkę kąpię między 19 a 19.30. Są wyjątki, jak np. muszę po ojca jechać to później. Ale jest stała pora, ona się przyzwyczaiła i tak jest dobrze. Ja od 20 mam spokój i czas dla siebie.
reklama
Orchidea ja sie podpisuje wszystkimi konczynami pod tym, co napisala Carlaa. U nas to tez dzialalo - jedyny wyjatek, tzn noszenie, byl kiedy odstawialysmy smoka i potrzebowala specjalnej troski. Ja bym jednak dodala po flaszce i kapieli jeszcze czytanie ksiazeczki albo kolysanke - mily rytual. Tylko nie czytanie az zasnie, a po porostu jedna ksiazeczka na wyciszenie, potem odkladam do lozka, buzi, robie papa, mowie ze kocham i wychodze. Jakby plakal to wroc zaraz poglaszcz chwiel, az sie troche uspokoi i znowu idz. No i staraj sie mniej wiecej o tej samej porze. I niedlugo bedziesz go tylko wkladac do lozka i bedziesz wiedziala, ze masz juz spokoj
Podziel się: