reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
rossi dała byś juz spokoj tak kobieta jest w ciazy....może oszczedz jej cierpień bo juz chybbba cierpi wystarczająco.....katerinka ja żyje....choc ciezko jest

Po pierwsze to nie jestem idealna i nigdy tak nie twierdzilam.!!!
Owszem facet oklamywal ale tez opowiadal jak kocha swoja corke,jak teskini itp.Candy to wszystko wiedziala a mimo to postanowila ze postara sie o dziecko z nim i co wtedy myslala????ze zostawi tamto bo ma teraz dziecko z nią?????żałosne to.

A co do mojego exa to byla kompletnie inna sytuacja.NIE BYL ZONATY!!!!!!!!NIE MIAL Z INNA DZIECKA!!!!!NIE POSTARALAM SIE Z NIM O DZIECKO PO TO BY ZAPOMNIAL O INNEJ!!!!!WIEC MNIE NIE POROWNOJ!!!!!!!!!
Zalosna to ty jestes...!

A tak wogóle to wy dziewczyny placzecie po swoich exach.Jakie to straszne was spotkalo itp.
A ludzie maja naprawde powazne problemy.
Poczytajcie sobie!!!!

YouTube - Kalina Janowska - uratuj jej życie...

Rosi wez stad wypierd* skoro nasze plakanie ci nie odpowiada!
nie siedz tu!
nie pisz!
nie jecz!
usun konto!!!
nie pisz swoich idiotycznych na poziomie podstawowki madrosci!
idz w choleree stad bo 99 % ludzi ma cie tu dosc!!I popieram margolcie kup sobie jakis wibrator!

Zalosna to ty jestes...!

[/SIZE]Rosi wez stad wypierd* skoro nasze plakanie ci nie odpowiada!
nie siedz tu!
nie pisz!
nie jecz!
usun konto!!!
nie pisz swoich idiotycznych na poziomie podstawowki madrosci!
idz w choleree stad bo 99 % ludzi ma cie tu dosc!!I popieram margolcie kup sobie jakis wibrator!

wiedzialam ze cos napiszesz na ten temat:) popieram:D
jestescie boskie:)

reklama
Do góry