reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

jak już będzie po wszystkim to na pewno wam napiszę :p
nie zamierzam panikować i dokładać kolejnych stresów dzidzi, wystarczająco ją już naszprycowałam stresem przez ostatni tydzień, przez ojca ****oze ;]

masz racje kochana :) jednak mysle ze i tak stres to nieunikniony element zycia samotnych mam..wazne jest pozytywne nastawienie:) Glowy do gory wszystko bedzie dobrze!:)Agus Ty tez sie trzymaj!

mloda bardzo mi przykro :( ja tez nic nie wiedzialam..

reklama
dziewczyny nie denerwujcie się bo znów zamkną nam stronkę...............

może rzeczywiście lepiej nie reagować na jej wpisy.
Dziwne też dla mnie jest podejście administratorów strony. Na ich miejscu wolałabym pozbyć się jednej osoby niż zamykać miejsce lubiane przez tyle normalnych i wartościowych dla rozwoju strony ludzi. Może można by napisać kilka skarg ? eh...

Ułaaa... ostra z Ciebie kobiecinka :)
i na pewno będzie lepiej jak po prostu przestaniemy na nią zwracać uwagę.

moze nie tyle co ostra .. tylko porpostu od kiedy ona sie tu pojawila przestaly pisac pewne osoby ktore bardzo wiele tu znaczyly i praktycznie stwarzaly to forum..teraz juz sie nawet tu nie udzielaja:( Bardzo mi przykro z tego powodu..:(mowie tu mdzy innymi o agazoja..asuzana..bardzo madre mamusie ktore zawsze cos powiedzialy bardzo madrego :(

Fikusek :)bo mnie juz nerwy poniosly jak 99 % tu..:)
Aga ahaha :) kolejna dosadna:)

reklama
Do góry