reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
margolcia super ze podjelas taka decyzje ale ja wyraze moje zdanie,ja na dzieci w polsce mam rodzinnego 98 zl i 68zl jakos tak i alimenty o ktore trzeba samemu wystapic.ale w zyciu bym nie zostawila na wychowanie nikomu,wole jesc suchy chleb ale miec przy sobie,nie tracic zadnego etapu wychowywania a ty na tej komuni bedziesz ? to wieksza chwila w zyciu dziecka i ja jakos moze mysle inaczej ale pieniadze sa dzis a jutro ich nie ma,moze nie raz pod koniec miesiaca mam pusty portfel ale sie nie skarze,dzieci mam przy sobie a moi dwaj ex nie znaja nic z zycia swoich dzieci....
tylko nie badz zla po prostu takie mam podejscie

agnes a jak twoje samopoczucie?

katerinka nie jestem zla bo i za co , ja tez uwazam ze nie nalezy zostawiac dzieci , na komuni oczywiscie ze bede nawet nie ma opcji ze nie . poprostu jak urodze tu sie wszystko ruszy , a rok szkolny zaczyna sie we wrzesniu wiec .... nie moge zabrac ich tak w polowie semestru , a tym bardziej ze tu poczatek latwy nie bedzie ... owszem moge miec ich od zaraz ale niedam rady finansowo , bo teraz jedyne pieniadze jakie mam to te ktore daje ex na malenstwo , mieszkam u znajomych bo swojego mieszkania tez jeszcze nie mam ..... wiem ze to moze glupie tlumaczenie ... i jest mi naprawde ciezko podejmowac taka decyzje ... bo rozstanie z nimi jest dlamnie najgorsze , ale mysle za warto bedzie .... wiec prosze tez zrozum troszke mnie

katerinka ..troszkę lepiej ale nie wiem dlaczego a tesknie za nim ,chyba tak musi jeszcze być....czasem chciałabym by wrócił....staram się być silną...

Uuuu ale tu cicho dziś, ładna pogoda wywiała wszystkie mamusie na dwór :)

Ja dziś wyszłam z małą tylko na chwilę, bo moja mama zbrała ją na ok 4 godziny, a ja sprzątałam... I wszystkiego nie zrobiłam :/ Bo przez godzinę zastanawiałam się, co robić z wolnym czasem :) Jutro oddam ją mamie na cały dzień, a sama pojadę na Śnieżne Kotły albo nad Czochę popływać :) Muszę Nelkę przyzwyczajać do mojej nieobecności, na szczęście wcale nie płakała za mamą :)

u nas dzisiaj nawalnica byla,ale po bylismy troszke na dworze:) moj zazwyczaj za mna nie placze ale raz mu sie zdarzylo ze mama po mnie dzwonila a ja wtedyy bylam w pracu jakies papiery zalatwic od szefa.Pedem lecialam do domu bo podobno od godziny plakal

Fikusek ja jechałam kiedyś do szkoły (ponad 100 km od domu), i dzwoni siostra, a w tle słychać ryk Nelki. Mała butli nie chciała, dlatego później postanowiłam że musi umieć jeść butlę, koniec i kropka :) Później jak jeździłam to nie było problemu, ale jak słyszałam histerię małej w słuchawce to serce mi pękało :(

reklama
Do góry