katerinka111
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny. Jestem tu nowa, ale problemy mi wasze są bardzo znane. Sama jestem samotna mama, borykałam się tyle lat i odchowałam moją córkę. Znalazłam partnera był naprawdę wspaniały.... przynajmniej się mi tak zdawało.... po jakimś czasie zaczął źle się w stosunku do mnie odnosić ... roztaliśmy się i okazało się że jestem w ciąży... kolejny raz to samo .... nie wiem czy dam rady... przeszłam przez to wszystko i wiem co to jest samotne macierzyństwo.... proszenie się o każdy grosz, sprawy w sądzie i brak zrozumienia ze strony tatusia. Myślałam że ten facet jest inny, ale okazał się taki sam. To co dzisiaj od niego usłyszałam, nawet nie chce tego przytaczać, zszokowało mnie. Czy oni mają takie coś jak serce??!!
witaj na forum,pewnie masz tak jak ja,ja bylam sama juz w polowie w ciazy a ex co odwalal to mala bania,prawie stracilam malego ale moja upartosc i milosc do fasolki wygrala i mam kochanego syna,i corcie i mimo ze nie raz ciezko,.nerwow nie starcza jestem szczesliwa,wiem ze inni maja gorzej,
pisz ile wlezie na forum ,bo to bardzo pomaga a kazda ci chetnie pomoze
A ONI SERCA NIE MAJA ,TYLKO FIUTEM MYSLA ,TYLE ZE JAK JUZ COS JEST TO NOGI ZA PAS,PATAFIANY PIERDO,,,SORY ZA SZCZEROSC ALE JA JUZ TAK MAM A ZE MAM DWOCH DEBILNYCH EXOW TO SLOW MAM NA NICH JAK .....UHM
carla n o to super,ze u was w porzadku
alicja to najlepszy dowod na to ze trzeba walczyc w swoje
wiolami dzieci pewnie czuja twoj nie pokoj i stas pewnie marudzenie
co do dziadkow,babcia maleje moze ja widziala pare razy i ja bym ja z checia dala zeby kontakt miala ale stara rura,( inaczej nie moge jej nazwac) nie chce i tyle ,to ja jej prosic nie bede
za to dziadki kubusia maja z nami swietny kontakt,juz w ciazy duzo pomogli,dbali o nas i tak jest do dzis,jak tam jestesmy to traktowani jestesmy jak rodzina,i widzisz mimo sytauacji exa staneli po mojej stronie i licza ze sie pogodzimy... a dzieci traktuja jak oboje wnuczat,z czego sie bardzo ciesze,i ja nie mam jakos nic przeciwko zeby bylo inaczej
daj sobie czas,poukladasz sobie,ne raz warto odpoczac od dzieci,jestesmy tylko ludzmi..
krropelka a m mieszka juz z toba czy jak?
Ostatnia edycja: