reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Czesc Mamusie :)
Oooo widze ze mamy teraz akcje "Zdemaskuj sie":) To nie bede gorsza i tez sie ujawnie... Logowanie do nasza-klasa.pl

marla gratulacjeeeee!!! Wracaj do nas szybko ;*

alicja! nie martw sie, z praca tak to juz niestety jest, ze ciezko cos znalesc od razu. Moja kolezanka przez 2 miesiace wysylala CV i cisza. Az tu nagle wszyscy zaczeli do niej wydzwaniac i sama nie wiedziala ktora prace ma wybrac:) Badz dobrej mysli! A co do exa to ja tez jestem bardzo ciekawa jak to jego love story teraz wyglada...

charlene fajne? NAJFAJNIEJSZEEEEE :)

katerinka Ty sie nie wypalaj, bo jakos nie wyobrazam sobie forum bez Ciebie :)

carlaa gdzie jestes?? Martwimy sie...

Hmmm ogolnie to tyle chcialam napisac, ze az stracilam watek ;) dopisze jak mi sie przypomni....no tak...starosc nie radosc;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem...
Wszystko mi wróciło, znowu mi się śni, a ten dzisiejszy sen to był taki, jak chciałabym, żeby było na jawie... Jestem psychiczna i tyle!!
Logowanie do nasza-klasa.pl

Marla gratulacje, wracaj szybko do formy i dużo zdrówka dla księżniczki :)
Młoda ale mu się przypomniało że tatą jest, dobry koleś, nie mam pytań. A Ty co mu przeszkadzasz na spacerach? Może lachony chciał wyrywać na "samotnego, biednego tatusia" :) ?? Ale Ty jesteś czubek, jakie wymioty!! Super wyglądasz, a Nikoś jest słodziak :)
Martusia ale tancerka słodka, a pokój cudowny!! Taki ładny że aż mi się chce tam zamieszkać :)
Orchidea to dawaj jakieś sekatory i robimy najazd na ten mardny podgatunek!! Ja bym chętnie im dała nauczkę!! Ja z usypianiem też mam problem, co ją do łóżeczka to ona w ryk, i za cholerę nie działa to, co opisała Charlene :( Niemowlę: Sen pod kontrolą - Rozwój- Rodzice.pl
Katerinka jestem, jestem, dzięki że się martwisz :) Mam tylko doła, daję sobie jeszcze 2 miesiące karmienia żeby pół roku karmić i koniec, mam dość, nie daję rady w nocy... Ona się nie najada, a w nocy nawet brzuszek jej nie odpoczywa bo ciągle trawi!! A ja nie jestem pieprzonym robotem!! Jak nic się nie zmieni przez 2 miesiące to koniec.
Agugucha urlop wzięłąm :) Żartuję, czytałam wczoraj, ale nie miałam jak odpisać... Zupę zjadłam dopiero po 19, w ciągu snia zjadłam jogurt i 4 lu petitki go... Byłam u ginekologa, durna krowa śmiała się że nie wiedziałam że rodzę, jakby to śmieszne było, i śmiała się że Nela 2640 g ważyła!! A co w tym śmiesznego? Nie wszystkie muszą być 3500 g!! Byłam u ortopedy z małą tak kontrolnie, jest ok, potem u koleżanki, siedziałam u niej z 3 godziny... A później na działkę z kolegami poszłam... I jakoś zleciało.

Nie wiem od czego zacząć...Jestem w 11 tygodniu ciąży, on odszedł,zostałam sama. Mam już 7-letnią córkę z I małżeństwa, on mówił, że kocha, zaręczyliśmy się, chciał dziecka, a gdy już się pojawiło po prostu odszedł.Wiem, że tak lepiej on był nieodpowiedzialny i zły.Ale ja nie umiem sobie poradzić ze sobą.Kiedy myślę, że jest już lepiej dopada mnie rozpacz.Boję się jak sobie poradzę. Ja sama z dwójką dzieci.Jula jest cudownym dzieckiem i ona mnie trzyma przy zdrowych zmysłach.Ale czasem poprostu nie daję rady.
Pozdrawiam
M.

Nie wiem od czego zacząć...Jestem w 11 tygodniu ciąży, on odszedł,zostałam sama. Mam już 7-letnią córkę z I małżeństwa, on mówił, że kocha, zaręczyliśmy się, chciał dziecka, a gdy już się pojawiło po prostu odszedł.Wiem, że tak lepiej on był nieodpowiedzialny i zły.Ale ja nie umiem sobie poradzić ze sobą.Kiedy myślę, że jest już lepiej dopada mnie rozpacz.Boję się jak sobie poradzę. Ja sama z dwójką dzieci.Jula jest cudownym dzieckiem i ona mnie trzyma przy zdrowych zmysłach.Ale czasem poprostu nie daję rady.
Pozdrawiam
M.

bardzo wspolczuje, chociaz tak naprawde nie wiem co przezywasz, moge jedynie powiedziec, ze musisz dac rade, masz wspaniala corke a w Tobie rosnie malenstwo, tuz pod serduszkiem, ktore obdarzy Cie miloscia jak zaden facet, sa tu dwie mamy z dwojka pocich i uwierz mi, maja w sobie taka sile i charyzme, ze momentami mysle ze im facet do szczescia nawet nie jest potrzebny, musisz sie trzymac kochana, masz dla kogo zyc, a my tutaj napewno wesprzemy dobrym slowem. Trzymaj sie cieplutko i pisz do nas.

Dziewczeta pozapraszalam Was na NK, ale z Was laski:) no no no:)

Chcialam sie pochwalic ze zrzcucilam juz 22 kg:) czyli wszystko co mi przybylo w ciazy.
Nie wiecie co sie dzieje z Francius?

A no i najwazniejsze Marla gratuluje kochana malenstwa :) oby sie zdrowo chowalo:*

witam fajny pomysl z tym ujawnieniem sie na NK tylko jako teraz cisza na forum dziekuje za komentarze o pokoju moje ksiezniczki moja mama sie smieje ze ma pokoj jak w bajkach a u nas wszystko w porzadku tylko malej jest wszedzie pelno gdzie sie nie obroce tam jest i ona a co do snu i usypiania dzieci to polecam ksiazke kazde dziecko moze nauczyc sie spac jak by co to moge przeslac na maila mnie bardzo pomogla pozdrawiam

Adka a jak matura?? Napisz co u Was słychać, mało się odzywasz... A jak zrobiłaś takie duże zdjęcie?? Bo ja też chcę :)

Obnoxious dasz radę z dwójką, ja nie wiem jak to jest bo mam córkę, ale z drugim dzieckiem też bym dała jakbym musiała :) Są tu mamusie co mają dwójkę maluchów, na ich przykładzie widać że można wszystko :)

A ja mam takie nerwy na małą że krzywdę jej zrobię, te wieczory są okropne, nic nie mogę zrobić ani nawet spokojnie zjeść. Marudzi ciągle bez powodu, najlepiej to na rękach i już. I dzięki temu ja codziennie od 15-16 mam przerąbane, bo ta się drze i płacze. A ja nerwów nie mam... Nie wiem co zrobić żeby sobie leżała z zabawkami chociaż 30 minut bez płaczu, bo grzechotki już łapie i wsadza do buzi, tak samo pieluszką się bawi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carla musze Ci powiedziec, ze Nikos jak przeszedl na sztuczne mleko, to i tak nie spal mi w nocy. Zaczal przesypiac cala noc jak mial 6 miesiecy, czyli w sumie 3 miesiace na butli i tak sie budzil :/ Kazde dziecko jest inne, ja wiem, ale to, ze sie przejdzie na mieszanke, niestety nie oznacza, ze dziecko bedzie spalo cala noc :( a moze Malutka ma kolki, ze od 15-16 Ci cyrki urzadza? Podobno od popoludnia sie to zaczyna :/
Martusia wlasnie, mialam tez powiedziec, ze masz sliczny pokoik swojej krolewny :D Sama bym taki chciala :-D i masz racje, ze wszystkie nam sie teraz na nk przeniosly :)
Bezsenna w koncu pamietam :) zawsze jak wychodze z BB to mi sie przypomina, ze mialam cos do Ciebie napisac, tylko nie pamietalam co, a teraz sobie przypomnialam i to wcale nie do Ciebie, tylko do Kubusia :-p Kubusiu gratuluje Ci pierwszego zabka :** no :)
Charlene, Orchidea na kogos musialo trafic ;) Ja sobie to tak tlumacze hehe przynajmniej uchronilam inna przed samoitna ciaza i macierzynstwem :)

Ja dzis rano bylam u ginekologa, polozna znalazla jeszcze jeden guzek w drugiej piersi :) Ja go nie widzialam ehhe w kazdym razie polozna i ginekolog uwazaja, ze to jakis zator po prostu, ale ginekolog dal mi skierowanie na usg tak profilaktycznie :) Nie dostalam ochrzanu za to, ze nie przyszlam na badanie po pologu ehhe a tego sie obawialam :) Poza tym przed chwila bylam u lekarza, na szczescie moja doktor jest chora, wiec poszlam do innej i zaraz znalazla u mnie zapalenie krtani :) Moja to by puscila mnie bokiem, a ta zaraz mi wypisala zwolnienie i zapisala antybiotyki :) a ja przeciez mam tylko katar i troche mnie gardlo boli :) chyba sie do niej przepisze, bo ta moja jest ciagle na zwolnieniach :/ widzialam ja tylko raz przez 6 lat hehe no to fajna lekarka :) Musze sie w koncu tam wybrac i zmienic lekarza, ale jakos mi sie nigdy nie chce stac miedzy tymi dziadkami w rejestracji ;/

reklama
Carlaa - moze to kolki? Jak placze to podwija nozki?
Adka - ja pokochalam tak na prawde moja corke dopiero kiedy odebralam prawa rodzicielskie ex. Pierwsze miesiace sa straszne. Potem juz z gorki. Nie ma co sie łamac.

Do góry