Hej Dziewczyny, dziekuje kazdej z Was za wsparcie. Myslalam, ze dzis bedzie juz lepiej, ale moja mama niestety uwaza, ze ten jej idiota ma racje. Powiedziala mi jeszcze, ze za malo place tu za mieszkanie, zebym wymagala, zeby oni mnie zawolali na obiad swiateczny (bo nie wiem czy pisalam, ze mnie wczoraj nie zawolali, a sama nie chcialam sie wpraszac, zeby mi ten palac znowu nie powiedzial czegos przykrego) powiedzialam wiec mamie, ze nie zamierzam siedziec NIBY na ich utrzymaniu, wiec znajde lepsza prace i spadam stad, bo jesli dla niej jakis frajer jest wazniejszy od nas, to niech ma. Jeszcze mi mowila, ze nie moge Nikosia tak zabrac ....... hmmm a jak? moze im go zostawie, zeby przez cale zycie slyszec, ze sa przeze mnie wykorzystywani????? Jest mi strasznie przykro, ze moja mama uwaza mnie za jakas obca osobe, bo tak sie teraz czuje w tym domu chcialabym dostac taka prace zeby oplacic mieszkanie i nianie czy zlobek, zebym nie musiala juz klocic sie z jakims tempym idiota, ktory uwaza sie za pana domu, ktorego wcale nie jest wlascicielem!
Adka sprobuj polozyc mala na brzuszku i tak ja delikatnie bujaj na boczki, a jak to nie pomoze, to sprobuj ja polozyc tak na przodzie lozka, tak zeby jej nozki juz spadaly z lozka a brzuszek lezal na krawedzi, moze pomoze, jak nie to masaz, albo ciepla kapiel, tez powinna rozluznic powodzenia :*
Przyszla Mama a co Ty tam tak kupujesz Miskowi? No jak? Dziecko potrzebuje czegos? Pierwszy raz slysze oby ta praca w reklamie byla dobrze oplacalna, zebys nie miala daleko do pracy i w przerwie bys mogla wyskoczyc do Miska
Bezsenna mi sie wydaje, ze ludzie starsi sa chyba troche zazdrosni nie wiem dlaczego, ale zobaczcie jak to ostatnio sie slyszy ciagle, albo, ze mama za czesto karmi, bo grubas, albo, ze za malo, bo nie przybiera na wadze, a to, ze czapki nie zaklada przy 20 stopniach, albo, ze mama to tylko do karmienia i cos tam cos tam ciagle cos
Charlene mi Nikos tez spi w dzien 2 razy a w nocy okolo 10 h chociaz czasami nawet i krocej :/
Zapomnialam pogratulowac Naszym nowym Mamusiom forumowym Dziewczyny Gratulacje, niech Wam sie Maluszki dobrze chowaja!!!
Adka sprobuj polozyc mala na brzuszku i tak ja delikatnie bujaj na boczki, a jak to nie pomoze, to sprobuj ja polozyc tak na przodzie lozka, tak zeby jej nozki juz spadaly z lozka a brzuszek lezal na krawedzi, moze pomoze, jak nie to masaz, albo ciepla kapiel, tez powinna rozluznic powodzenia :*
Przyszla Mama a co Ty tam tak kupujesz Miskowi? No jak? Dziecko potrzebuje czegos? Pierwszy raz slysze oby ta praca w reklamie byla dobrze oplacalna, zebys nie miala daleko do pracy i w przerwie bys mogla wyskoczyc do Miska
Bezsenna mi sie wydaje, ze ludzie starsi sa chyba troche zazdrosni nie wiem dlaczego, ale zobaczcie jak to ostatnio sie slyszy ciagle, albo, ze mama za czesto karmi, bo grubas, albo, ze za malo, bo nie przybiera na wadze, a to, ze czapki nie zaklada przy 20 stopniach, albo, ze mama to tylko do karmienia i cos tam cos tam ciagle cos
Charlene mi Nikos tez spi w dzien 2 razy a w nocy okolo 10 h chociaz czasami nawet i krocej :/
Zapomnialam pogratulowac Naszym nowym Mamusiom forumowym Dziewczyny Gratulacje, niech Wam sie Maluszki dobrze chowaja!!!
Ostatnia edycja: