Hej, ja wczoraj zrobilam rabanu w pracy z ta wyplata moja i dzisiaj juz byla rano na koncie
co prawda duzo tego nie bylo, ale zawsze cos
Pisalam Wam ostatnio, ze moj ex mowil, ze jedzie za granice? chyba nie
wiec byl u mnie w poniedzialek i powiedzial, ze musi wyjechac
dzis tylko dodal, ze prawdopodobnie w przyszlym tygodniu jedzie
no szkoda hehe ale co najlepsze, przyniosl mi ..... i mojej mamie
roze na dzien kobiet
Bylam wczoraj u lekarza z Nikosiem i wazy juz 9870g (chociaz myslalam, ze wiecej, bo jest strasznie ciezki ;-)) i ma 80 cm. Lekarka mnie opieprzyla
ze nie przyszlam do niej w 6 miesiacy zycia Nikosia, bo wtedy trzeba bylo wprowadzic gluten .... a ja tego nie zrobilam .... tzn zrobilam, ale powinnam do zupki dodac kaszy mannej a ja po prostu dawalam troszeczke chleba Nikosiowi, co dalej robie, ale lekarka od razu powiedziala, ze absolutnie nie moge .... hmmm czemu? w konmcu nic mu nie jest tak? ja nie kumam czasem mojej lekarki :/
Mam do Was pytanie ..... czy ktoras z Was moje kochane Mamy, uzywa kaszki bobovita tej nowej? Niby wzbogaconej o jakies probiotyki ... ja kupilam ostatnio taka i zauwazylam, ze mi cos czarnego w mleku plywa, wiec wylalam to mleko i zrobilam nowe, bo myslalam, ze to jakis syf, a tu znowu to samo :/ to te probiotyki, czy moze faktycznie jakis syf sie robi z tej kaszki?
Krropelka ja prosilam Cie kiedys o wklejenie tych zdjec z wysypka u Fifka
pamietam, ze widok nie nalezal do przyjemnych, biedak musial sie meczyc
Przyszla Mama Twoj ex widocznie chce pokazac jaki z niego dobry tatus, jak kazdy facet z reszta .... zal tylko tylek sciska, ze sie zwiazalysmy z takimi idiotami :/ nie zasmiecaj sobie glowy wyglupami exa, niech robi i mowi co chce, wazne ze Ty wiesz jak bylo!
Kasia a co Ty tak ucichlas? ja na poczatku pralam w Vizirze (jak jeszcze Nikos byl w brzuchu) a po porodzie kupilam Lovela czy jakos tak, ale jak mi sie skonczyl to od razu przeszlam na zwykly Vizir, bo ten przynajmniej przyjemny zapach zostawial na ubraniach
Stokrotka niestety faceci sa do siebie podobni, co widac m.in. na naszym forum :/ Czesto pojawiaja sie nowe kobiety na tym forum, ktore opisuja nam swoja historie i zastanawiamy sie, czy nasi exowie, to nie jest przypadkiem jedna i ta sama osoba
niestety nie ... jest ich wiecej :/ moja kuzynka ma podobna sytuacje do Twojej, bo jej facet tez tylko czeka na obiad, zeby bylo posprzatane ..... ostatnio nawet jak bylismy u nich na roczku ich synka, opowiadal nam jak to on wrocil po nocce z pracy (ma porace zmianowa) a moja kuzynka siedziala z Kacprem w drugim pokoju i bali sie wyjsc, zeby go nie obudzic :/ (trzeba przejsc przez ich pokoj, zeby dojsc do kuchni albo do toalety) nie wiem czy mial powod do dumy, ale my to zle odebralismy .... nie mowie, ze bedzie tak z Wami ..... jestem za ratowaniem zwiazkow, ale to musi wyjsc od Was a nie tylko od Ciebie ... niestety albo chce byc mezem i ojcem, albo chce byc wolny .... niech wybierze i nie zawraca Ci glowy swoimi obiadkami
a Ty teraz spokojnie wyczekuj godziny zero, idz do szkoly rodzenia i nie przejmuj sie niczym, teraz najwazniejsza jestes Ty i Twoje dziecko!
Adka odstaw te tabletki i sie nie przejmuj, jestes juz prawie w 38 tygodniu, wiec jesli by sie cos dzialo, mozesz spokojnie rodzic! Nie potrzebne Ci juz te tablety
nie martw sie niczym i odstawiaj spokojnie
Kurcze widze, ze nasze Ciezaroweczki dochodza juz do konca ...... co to bedzie za forum bez kobiet w ciazy ??
ale lepiej, zeby juz zadna nie doszla, niech zostanie taka ilosc porzuconych w ciazy ile jest