Hej! Ja siedze w pracy i jestem troche zla, bo przed chwila wchodze do hotelu, a portier z recepcjonistka na mnie oczy wytrzeszczyli, az ich sie przestraszylam na poczatku
pytam, czego sie tak na mnie patrza, co jest dziwnego w tym, ze do pracy przyszlam, a oni, ze w hotelu jest 1 gosc
a jak jest w hotelu do 2 gosci, to my (kelnerki sniadaniowe) nie mamy przychodzic (taka oszczednosc
) jestem troche zla, bo juz widze mine ojca dyrekltora jak zobaczy, ze jestem, ale powiem mu, ze nikt mnie nie poinformowal o takim stanie i mnie to juz nic nieobchodzi, zostaje do konca, bo i tak juz wstalam !!
w ogole u mnie taka wichura, ze sie w pale nie miesci! Zimno jak cholera brrr
Bezsenna w sumie przypomnialo mi sie, ze rodzice chyba faktycznie nie musza miec zadnego zaswiadczenia, tylko rodzice chrzestni (jesli sa z innej parafii), bo cos mi tam kiedys siostra tlumaczyla, nawet moj ex przeciez nie musial miec
sorry za wprowadzanie w blad
Carla dzieki, na pewno wygram :/ moja Mama tez co losowanie mowi "ostatni raz gralam"
mi tam sie nie chce isc nawet po tego lotka
ale moze kiedys dojde
ja niestety nie odpalilam tego filmiku wczoraj, bo sciagalam filmy i mi sie ciagle net zawieszal
Kasia fajnie, ze uklada Ci sie jakos z Mateuszem
mam nadzieje, ze cos z tego bedzie
a te moherki musza o kims pogadac nie? trzeba im dac jakis temat
Ravenalka slodka ta Twoja coreczka
dzieci sa tak bardzo wypelnione miloscia, ze az ciezko uwierzyc
ide zrobic sobie kawe, bo zaraz zasne tu
Milego dnia!