mloda a ile mial nikos jak kupilas ten wozek,SPADLAS MI ZNIEBA, ja szukam lekkiej spacerowki,bo dzis mi ktos peta zkepowal do wozka i upier.mi caly spiwor,dobrze ze wozek sie nie zjaral.a jak jestem sama to ide z wozkiem na raty a ten moglabym wziasc pod pache:-)
ja sie smialam z malarza ze masz na co popatrzec i to nie grzech
a co do forum to byly czasy ,ja pamietam jak nadrabialsymy i byla fajna ekipa i ma nadzieje ze mamuski sie odezwa i bedziemy w komlecie :-)
gjosia oj widze zawirowania ale dobrze ze sie uklada
moj kubus np,nie miesci sie juz w lezaczku a tez tyle kasy i co dupa wystaja mu juz nogi, zaczyna sie podnosic do gory i tyle mialam lezaczek
a wozke wystaw na alegro moze akurat uda sie sprzedac
agugucha to dobrze ze ci sie udalo,i nie poddawaj sie karmienie piersia to nie laa wyczyn tak naprawde,ja co pare dni jak mam nerwa mam strasznie miekkie piersi i za kazdym razem mysle ze to koniec karmienia i zaczynma sie smiac ze mam kryzyz razem z piersiami,
ale ciesze sie bardzo ze kubus dobrze przybiera BO JUZ WAZY 7 KG
))) i dlatego trwam w tym karmieniu,dobrze sie chowa i kasa zaoszczedzona oi to sa najlepsze motywacje do karmienia
orchidea wiesz agazoja ma racje ale ja ci moge podsunac rade z zycia naszego karmienia,ja tez karmie przez kapturki i kubus nie raz nie chce chwycic i tez myslalam ze to kolki,odtawialam koperek a to sie okazalo ze on nie byl glodny...odczekalam i jak juz jest naorawde glodny to chwyta az sie trzesie z radoscii nie ma problemu.czym dziecko starsze to sie lepoiej je karmi bo juz sie nauczysz sygnalow dziecka
carla ja robie zapasy jak cos jest w promocji
dzis np kupilam pamperst sleep play cos tam pomaranczowe za 28 zl-58 sztuk i wyszlo taniej niz biedronkowe,sa fajne rumiankowe.i takie bede kupopwac i zas pare groszy zaoszczedzone
kasia jak chcesz 300 alimentow to ile bedziesz rzadac za wyprawke