A
asiunia876
Gość
Marma chyba powiedziala wszystko na ten temat. I swietny pomysl z tym listem. Co Ty na to Soniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a dzis też pisał z propozyją troche popisaliśmy i napisałam że może chce popisać na temat NASZEGO dziecka to on odp "Twoim i kogoś na pewno nie moim" wiec napisałam że jesli uważa ze to nie jego to może do mnie nie pisac...no i cisza....
Hej dziewczynki
No jak na razie cisza i tez mnie wystraszyłyscie że też zawieszam pomysł z odwiedzinami.No zastanawiam się co do tego listu ale wolałaby jednak osobiście to zrobić...rozważając rożne ich reakcje...Już na wszystko jestem przygotowana...Ale jeszcze poczekam...
No a mnie jeszcze teraz odebrało głos i trochę przeziębiona jestem i nie mam chęci na nic
Cocosova a jak u Ciebie ...Twoj pan się odezwał?
za jakiś czas, może za kilka miesięcy, a może dopiero za kilka lat oni będą chcieli poznać swoje dzieci. Być może założą swoje rodziny, będą mieć synów, córki i dotrze do nich, że gdzieś tam żyje jeszcze jedno ich dziecko...a póki co musicie być silne!